Dolar 9 tl oldu

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Zamaninda hisse.net te cok grafik paylaştım usd, euro, tl bazlı. Burayida hisse forumuna cevirmek istemiyorum :)

Sahsen bu hükümet varken, baba hisselerin dolar bazli eski zirvelerini göreceğini düşünmüyorum.
Şahsi düşüncem olup tavsiye içermemektedir.

Umarim kazanırsın, diger turlu africadan cb125 e geçiş depresyona sokabilir :)

An itibariyle,bloomberg te biontech 3 doz asinin omicron ipnesini tokatladigi yaziyor.

Haydiiiii olm hava yolu sirketleri ucun artikkkk ucunnn... r nine t nin tekerlek gozuktu.

Forumdan Uzaklaştırıldı
An itibariyle,bloomberg te biontech 3 doz asinin omicron ipnesini tokatladigi yaziyor.

Haydiiiii olm hava yolu sirketleri ucun artikkkk ucunnn... r nine t nin tekerlek gozuktu.

Bu gaplar dolacak Sn Hırbonen :) dolmadan bi yere gidemez, düzeltme sert gelebilir dikkat et..

9iA4QEly

Bol kazançlar. Yatırım tavsiyesi değildir. Adettendir :)

1 ABD Doları eşittir
13,61 Türk Lirası

Ah şimdi a haber olacaktı amerikda kriz büyük çöküş vs başlılarıyla izleyip ulan amma ekonomimiz var diye koltukta gögüs kabartacaktık:cherry:

Düzenleme : Şaka yaptım kimse gerçek sanıp yazdıklarımı linç etmesin:cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bu gaplar dolacak Sn Hırbonen :) dolmadan bi yere gidemez, düzeltme sert gelebilir dikkat et..

https://www.tradingview.com/x/9iA4QEly/

Sn vandamme,

Bir finansal piyasalar uzmani olarak bu gap ler neden dolmak zorunda hic anlamiyorum :)

Simdi sirketlerin uzun vadeli grafiklere baktigimizda kapanmamis bir gap bulamayiz mi diyosun ?

Turk lirasi bir gecede yuzde 50 davalue oldugu dönemlerde bildigim kadariyla ertesi gun sirketler tavan aciyordu.

Yani,gap kapanir mutlaka demek biraz amatorluk gibi geliyor bana,bilemiyorum

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Sn vandamme,

Bir finansal piyasalar uzmani olarak bu gap ler neden dolmak zorunda hic anlamiyorum :)

Simdi sirketlerin uzun vadeli grafiklere baktigimizda kapanmamis bir gap bulamayiz mi diyosun ?

Turk lirasi bir gecede yuzde 50 davalue oldugu dönemlerde bildigim kadariyla ertesi gun sirketler tavan aciyordu.

Yani,gap kapanir mutlaka demek biraz amatorluk gibi geliyor bana,bilemiyorum

Mevcut para birimleri değil de, hisse özelinde bakarsak genelde o boşluklar dolar..Ararsak bulamaz mıyız? buluruz ama büyük ihtimalle spek hissesidir..

O değilde noldu senin profil işi? benim şahsen senin gibi uzmanlık alanlarım olsa, ne yapar eder kalın ve altın renginde bir font ile yazdırırdım..

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Mevcut para birimleri değil de, hisse özelinde bakarsak genelde o boşluklar dolar..Ararsak bulamazmıyız? buluruz ama büyük ihtimalle spek hissesidir..

O değilde noldu senin profil işi? benim şahsen senin gibi uzmanlık alanlarım olsa, ne yapar eder kalın ve altın renginde bir font ile yazdırırdım..

Maalesef gelisme yok :)

Kilo ile obezliği bağdaştırman için kilo ile boy arasında çok bariz fark olması lazım.
1.86 boyunda 120 kg biri kas olarak hacimli ve spor salonunda senin gibi iki tane adamı kaldırabilecek biri de olabilir. Sataşmadan önce mayolu bir boy resmi isteseydin bence :p

132 kg. iken koşarak 104'e düştüm, sonrasında 4.5 sene (kazaya kadar) ağırlık antrenmanı yaptım her gün (h.sonu dahil). Öğlen menüsü 1 tavuk & 1 lt. ayran. :)

Ölmeyi bayılmak sanan arkadaşlar oluyor tabi arada :p

Moderatör
132 kg. iken koşarak 104'e düştüm, sonrasında 4.5 sene (kazaya kadar) ağırlık antrenmanı yaptım her gün (h.sonu dahil). Öğlen menüsü 1 tavuk & 1 lt. ayran. :)

Ölmeyi bayılmak sanan arkadaşlar oluyor tabi arada :p

Mazide kaldı o günler, geçen sene 18 liraydı tavuk göğsünün kilosu günde 800 gr bazen 1 kg yiyorduk da artık evrim geçirip havadaki sinekleri uzayan dilimizle kapmaya çalışacağız yakında protein için.
Ve evet bence bir buluşup bu konuyu görüşün o size obez diyen arkadaşla :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Mazide kaldı o günler, geçen sene 18 liraydı tavuk göğsünün kilosu günde 800 gr bazen 1 kg yiyorduk da artık evrim geçirip havadaki sinekleri uzayan dilimizle kapmaya çalışacağız yakında protein için.
Ve evet bence bir buluşup bu konuyu görüşün o size obez diyen arkadaşla :p

Ben demiyorum,tip diyor tip..

Lucas,benim title i a motorsporlari uzmani kirmizi puntolarla ne zaman yazacaksiniz ?

Kafa ile ilgili bir düzenleme yok bildiğim kadarıyla. :wiinkk:

5237 SAYILI TÜRK CEZA KANUNU
Madde 6 - Ceza kanunlarının uygulanmasında;
...
f) Silah deyiminden;
1.Ateşli silahlar,
2.Patlayıcı maddeler,
3.Saldırı ve savunmada kullanılmak üzere yapılmış her türlü kesici, delici veya bereleyici alet,
4.Saldırı ve savunma amacıyla yapılmış olmasa bile fiilen saldırı ve savunmada kullanılmaya elverişli diğer şeyler,
5.Yakıcı, aşındırıcı, yaralayıcı, boğucu, zehirleyici, sürekli hastalığa yol açıcı nükleer, radyoaktif, kimyasal, biyolojik maddeler,
...
Anlaşılır.

"Kafayı kullanmak" en büyük silahtır.:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı

https://www.tradingview.com/x/9iA4QEly/

Sn vandamme,

Hava yollari koptu gidiyo, elim ayagima dolasti yemin ediyorum.satmamak icin zor tutuyom kendimi.

Daha once bu kadar buyuk bir balik tutmamistim,ne yapacam yaa bu kadar guzel giderken elim satmaya da gidemiyor..offff

Moderatör
Sn vandamme,

Hava yollari koptu gidiyo, elim ayagima dolasti yemin ediyorum.satmamak icin zor tutuyom kendimi.

Daha once bu kadar buyuk bir balik tutmamistim,ne yapacam yaa bu kadar guzel giderken elim satmaya da gidemiyor..offff

Stop loss gir en azından sonra pişman olma. En iyi para cepteki para.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Sn vandamme,

Ben hisseyle aşk yaşadığım için kazanamadım..çıkarken hep çıkacak algısını yenemedim bir türlü, o nedenle anlıyorum hislerini :)

Hisse yükselince satılır, bizim güccük yatırımcı hep düşerken satar..Sebebi hep bu duygular..

Kar cebe yakışır demek lazım bir yerde..ama nerde? İşte amatör müsün, profesyonel mi seni belirleyen yerde orası :)

14.55xxx satış,
14.78*** alış fiyatı olarak, günün en yüksek ORTALAMA seviyeleridir ..

DEVAM !

1 ayda sadece kur tarafında %40 fakirleşmek her millete nasip olmaz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar