Dolar 9 tl oldu

Motosiklet fiytları sizce artarmı önümüzdeki 2 3 ayda

Tabiki artar,siz bir önceki yılda olan motosiklet fiyatlarını bir sonraki yıl gördünüz mü? Hatta dolar sabit kalsa mesela bu günkü rakamı ele alalım 1 $=9 TL , 2022 yılında tam bu zaman 1$=9 TL olsa motosiklet fiyatları sizce aynımı olur? Olmaz neden? maliyetler artar yine zam yaparlar,onun için elinde motorun varsa sahip çıkmak lazım diye düşünüyorum:)

Hala ameriganın oyunu, dış güçler diyen var. Ülkenin para birimi, dünyadaki diğer ülkelerinin parasına karşı değer kaybediyor sadece dolara karşı değil ki.
Bu millet daha beterini hak ediyor. 2 kuruş için abisi kardeşini traktörle ezer ama aldığı maaş her geçen gün erirken yöneticileri canı pahasına savunur

F54

malum şahıs benden bu kadar ben gidiyoum desin usd 6 tl ye olması gerekn yere gelir aksini idda eden bizden değildir

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
d-viz.jpg

Bir ÖYRO'ya 10 lerayı, bir DALIR'a 9 lerayı "şaaakkk diye verecek yiğidin" kim olduğunu bilmek hakkımız değil mi?🤔😲🥱

Motosikleti
V-Strom L4 Youtube&Insta: Dengeliyorum
Bu başlık açılalı bir ay olmuş sadece...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kanal istanbulu geciktiren ekrem imamoglu sana soruyorum: mutlu musun ?dolar 10 tl oldu!

Acilen projeye baslanip arap dolarlari ulkeye girmeli,buna engel olmaya calisan daaa sereeefff..

Bursali,gel abi sen devam et..,

Bir denyonun dediği gibi... 2002 yılından bu yana SADECE 6 KAT ARTTI NE VAR BUNDA?

Motosikleti
D400
dolar 10 olacak bir sıfır atacaklar şakşakanak herkes şok.

1 dolar 1 tl

amerika korkudan titreyecekk

başlık açılalı sadece bir ay olmuş, ülkeyi iflas ettirdiler herkese geçmiş olsun.

Yıl sonunda 10 lirayı görürüz diyordum 1.5 ay öncesinden 10 lirayı geçti 18 kasımda faiz açıklaması var yine faizi indirirler gibi geliyor.

Motosikleti
V-Strom L4 Youtube&Insta: Dengeliyorum
Yıl sonunda 10 lirayı görürüz diyordum 1.5 ay öncesinden 10 lirayı geçti 18 kasımda faiz açıklaması var yine faizi indirirler gibi geliyor.

Bu saatten sonra indirseler de kaldırsalar da farketmez.
Ne yerlinin ne de yabancının ekonomiye güveni yok. Seçimlere kadar yuvarlanmaya devam.
Ne kadar erken olursa seçimler, toparlanmak o ölçüde kısa sürer.

Ne yerlinin ne de yabancının ekonomiye güveni yok. Seçimlere kadar yuvarlanmaya devam.

İndirmeleri zaten kendilerine fayda ediyor. Bankada döviz hesabın yoksa yada yastık altında döviz yoksa hep zarardasın.

Bu ne tantana? Duyan da Kılıçdar iktidar oldu da din elden gitti sanır. Alt tarafı 1 dolar = 10 TL olmuş.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Evet üzücü, kurunun yanında yaş da yanıyor ama durum bu.. Hakettigimizden iyi yönetiliyoruz bence.. Bu kadar karanlıgı, cehaleti Mordor görmemiştir.

Bu gün ilginç bir şey oldu, BBVA Garanti Bankası'nın kendine ait olmayan piyasadaki hisselerine alıcı oldu, yani şimdiye kadar yabancı sermaye hep kaçıyordu, bu ilk dönüş işareti. Muhtemelen AKP sonrasına göre pozisyon alıyorlar. Zamanında 4 dolar olan hisseleri 1.22'den toplayacaklar, hükümet değişince tekrar eski değerine gelir borsadaki hisseler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar