Dolar 4.80 ..... ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Dolar 4.87 den 4.57 ye düşmüş 1 günde :bounce:

Faiz artırdılar ondan düştü ama etkisi uzun sürmez 1-2 haftaya 5 geçer, bizde yayan gezeriz.

Şimdi arşivden baktım da 2015 te askere giderken 15 bin tl param vardı, giderken dolara yatırmayı düşünmüştüm. Dolar o aralar 2,20-2,30 civarlarında, ulan bu saaten sonra çıkmaz eldeki parayıda hiç etmeyelim deyip vaz geçmiştim. Askerden geldim 3,20 civarındaydı, evlat acısı gibi koymuştu yeminle ama daha çıkmaz deyip yine dolar almadım.
Şimdi 4,85 leri gören bu lanet para birimi ne zaman düşecek ? Ulan içimden bir ses motoru sat parayı bas dolara diyor ama ben şansız biriyim, dolar alırım bu sefer düşmeye başlar :queen:

Hayinleeeer...

GQilhH.jpg

:mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Faiz artırdılar ondan düştü ama etkisi uzun sürmez 1-2 haftaya 5 geçer, bizde yayan gezeriz.

Şimdi arşivden baktım da 2015 te askere giderken 15 bin tl param vardı, giderken dolara yatırmayı düşünmüştüm. Dolar o aralar 2,20-2,30 civarlarında, ulan bu saaten sonra çıkmaz eldeki parayıda hiç etmeyelim deyip vaz geçmiştim. Askerden geldim 3,20 civarındaydı, evlat acısı gibi koymuştu yeminle ama daha çıkmaz deyip yine dolar almadım.
Şimdi 4,85 leri gören bu lanet para birimi ne zaman düşecek ? Ulan içimden bir ses motoru sat parayı bas dolara diyor ama ben şansız biriyim, dolar alırım bu sefer düşmeye başlar :queen:
bi kaç ay önce 34 bin liraya r1200rt satıp dolar yaptı parayı bizim bi arkadaş. Şu an 40 bini bulmuş parası, para parayı çeker 😁

Asrın lideri "Yerli paranızı dövize değiştirmeyin, yerlilik budur, vatanseverlik budur." demiş.

Bence çok açık şekilde söylemiş, yaya kalmayasınız sonra.

Merkez bankasının yaptığı anlık düşüşler. Kendi gücünü korumaya çalışıyor. Her düşüşten sonra çok daha istikrarlı yükseliyor bakalım ne olacak bugün.. İnsanlar artık merkezin açıklamasını bekliyor düştüğü an parasını dolara koyuyor 2 gün sonra kara geçiyor..

Motosikleti
D400
fatura ödemeye her gittiğinizde kulağınızda bir fısıltı kulak memenizde bir ıslaklık hissediyor musunuz

bu daha başlangıç.

5-6 aylık süreçte 2000 usd ile yaklaşık 4000 tl kazanç elde edilebildiğini tecrübe ettim.
dolar fiyatlaması bu süreçte 3,80 - 4,90 arasında oynamaya devam etti.
bir de mayıs ayında fazla uğraşmadım.

2000 usd nin yanına 300 usd ekledim,
kazancın çoğu ile altına yatırım yapmıştım,
2 tane ata lirası, gram altınlar, 3 tane de çeyrek altın almıştım.

bu en basit olanı.
bu durumu milyon dolarlar ve de milyar dolarlar üzerinden yapın,
dün yapılan müdahaleden ciddi anlamda para kazananlar olduğunu anlamak zor değil.

sabah eski bir arkadaş ile görüştüm,
kendisi benim gibi fakir olmadığından yüzbinlerce dolar ile benim yaptığımı yapmış.

Motosikleti
2013 Honda Cbf150
5-6 aylık süreçte 2000 usd ile yaklaşık 4000 tl kazanç elde edilebildiğini tecrübe ettim.
dolar fiyatlaması bu süreçte 3,80 - 4,90 arasında oynamaya devam etti.
bir de mayıs ayında fazla uğraşmadım.

2000 usd nin yanına 300 usd ekledim,
kazancın çoğu ile altına yatırım yapmıştım,
2 tane ata lirası, gram altınlar, 3 tane de çeyrek altın almıştım.

bu en basit olanı.
bu durumu milyon dolarlar ve de milyar dolarlar üzerinden yapın,
dün yapılan müdahaleden ciddi anlamda para kazananlar olduğunu anlamak zor değil.

sabah eski bir arkadaş ile görüştüm,
kendisi benim gibi fakir olmadığından yüzbinlerce dolar ile benim yaptığımı yapmış.

Merkez bankası dün milyon dolarları üstten satanları sonra alttan alanları bir açıklasada kimler köşeyi döndü bilsek.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Asrın lideri "Yerli paranızı dövize değiştirmeyin, yerlilik budur, vatanseverlik budur." demiş.

Bence çok açık şekilde söylemiş, yaya kalmayasınız sonra.
Yerlilik'ten kastı Kızılderili gibi olmak mı acaba? Hani sadece donunuzla ve tüyden bir şapkayla çadırda yaşayın, avlanarak geçinin anlamında mı demek istedi ki? Eğer öyleyse şimdiki ekonomik tabloyla uyumlu bir söylem çünkü.

Motosikleti
Yamaha Tracer 9 GT+ Honda Activa
Şu dolar fırladıktan sonra ekonomi uzmanları olanların kayıp olması o kadar manidar ki..

Umarım hiç olmaz, hiçbirimiz böyle bir şey yaşamayalım ancak ülke batsa bunlar bu ülkede voleyi vurdukları için ya ilk kaçacaklardan olacak ya da bukalemun moduna geçip bir zamanlar fetö yalayıcısı olup şimdi de muhalif olanı fetöcü vatan haini ilan etmek gibi, hemen en azılı muhalif olacaklardır, işte karakterleri böyle bunların..

an itibari ile ne merkez bankasını ne de reyizin "lütfen"lerini iplemeyen şerefsiz "dolsa ne olur dolmasa ne" dolar 4,75 tl üzerinde.
birileri çok güzel paralar aldılar iki gün içerisinde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar