Dolar 16'yı geçti

Aaaa! adama laf söyletmem :D Adama niye laf söylüyorsunuz gidin bu halde düşürünlere laf söyleyin :D Ayrıca burnuzudan solumayın sizde efendim ağzınızdan soluyun ne bileyim kulak olur deri olur :D

Doluyum. Ya sana ya Arnye ikinizden birine patlarım bilesiniz.

Motosikleti
CBR 125 R 2014
Yoo düşmedi de. hayır ne oldu ? Sen bana yazarsan ki patlarım diye bende böyle derim. Kusura bakma ne bekliyordun aman sen patlama biz yapmayız mı ? Yav bırakın bu işleri, gereksiz germeyin ortamı :D

Yoo düşmedi de. hayır ne oldu ? Sen bana yazarsan ki patlarım diye bende böyle derim. Kusura bakma ne bekliyordun aman sen patlama biz yapmayız mı ? Yav bırakın bu işleri, gereksiz germeyin ortamı :D

Kardeş,
Önce bir git bak.

Ben Arndiole yazıyorum ortada sen yoksun.
Biz Arnyle iki hemşehri atışırız kapışırız sonra yine güler geçeriz.

Bu durumda sana ne oluyor?
Sen konuda adın geçmediği halde bir yerden çıkar gibi ortaya dökülünce cevap verildiğinde gocunma o zaman...

Geren ben değil sensin...

Motosikleti
CBR 125 R 2014
her konuda herkesin adı mı geçiyor konuya girmek için bu ne saçma sebep :D Ayrıca ortamı geren adam gülmez :D neyse sen dolmuşsun az da sorunların da var gibi sıkmıyım ben seni gerilme daha :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:21 ----------

Ayrıca adam benim hemşerim :D o zaman sende benim hemşerimsin :D Eeee gurbette de değiliz neden bu hiddet şiddet :D

Madem hemşehrimsin bir gülümseme koyayımda mevzu uzamasın bari :)

Not : Doluyum, çünkü adamlar ödeme yapmamak için bin takla atıp bir yandanda gevrek gevrek malum kişinin ekonomik politikasını (!) methediyor. Bana ödemediği parayıda gidip dolara yatırıyor.

Motosikleti
CBR 125 R 2014
Madem hemşehrimsin bir gülümseme koyayımda mevzu uzamasın bari :)

Not : Doluyum, çünkü adamlar ödeme yapmamak için bin takla atıp bir yandanda gevrek gevrek malum kişinin ekonomik politikasını (!) methediyor.

Biraz sıkıntı yaşadık yanlışım varsa kusura bakma :D Beni yanlış tanımanı, bazı değişiklerle aynı kefeye konmak istemem :D

Motosikleti
D400
sinir yapmayın arkadaşlar.

Su an aglanacak halımıze gülüyoruz. eğer kıllatmazsak son 3 aydakı batışımıza ciddi ciddi aglamamız gerekır.

ha bu arada

1 ABD Doları eşittir
16,42 Türk Lirası

Motosikleti
CBR 125 R 2014
1 ABD Doları eşittir
17,40 Türk Lirası

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:28 ----------

sinir yapmayın arkadaşlar.

Su an aglanacak halımıze gülüyoruz. eğer kıllatmazsak son 3 aydakı batışımıza ciddi ciddi aglamamız gerekır.

ha bu arada

1 ABD Doları eşittir
16,42 Türk Lirası

hani 18 olacaktı :D seni tüsiad yandaşı seni :D sdfsdfds

Motosikleti
D400
1 ABD Doları eşittir
17,40 Türk Lirası

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:28 ----------

hani 18 olacaktı :D seni tüsiad yandaşı seni :D sdfsdfds

yalan atma.

1 ABD Doları eşittir
17,43 Türk Lirası

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Neden hep dolar ?

Koskoca euro yu hic yazmiyoruz,biraz ayip oluyor..

An itibariyle 1 eur : 20 TL

Tesekkurler akpliler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar