Ben nisan ayında pulsarı satarken adam 1000 tl kapora verdi 20 gün satma dedi acil ödemem var halledip alacağım dedi , eşiyle gelip bakmıştı motoruma güvendim. Dedim kaporaya gerek yok acil satmayada ihtiyacım var ama kesinsiniz madem dedim , ilanı askıya aldım 7 8 gün sonra adam aradı kardeşim herşey tamam yarın noterde buluşalım dedi uygunsa , tamam dedim gittik yaptık. Adam almasa olan bana olmuştu aciliyetim vardı ama kaporasını dahi kabul etmedim belki ben kaza yaparım , belki motorum çalınır ne bileyim emanetin canı az olur. Geçen günde r25'i alırken noterde sıkıntı çıktı işe gelmem lazımdı gecikiyoduk, çocuk dedi abi sen motoru al git kalsın sende yarın tekrar görüşüp satış yaparız dedi. Dedim kardeşim iyimisin öyle şey mi olur diye. Sigortası yoktu , sigortasını ben yaptırdım satış aldık sonra iptal ettik tekrar , kısacası yüzyüze görüşün o güveni birbirinizde sağladınız mı gerisi hep hallolur ama yok bizde söz senettir felan hikaye en azından ulabilceğiniz yerleri tercih edin. At izinin it izine karıştığı dönemde telefonda 2 dakika konuştuğunuz kişiye 1800tl gönderilmez unutmayın herkes biz değil