Dolandırıcı Var !!!

İnternet üzerinden alış-verişlerinizde daha dikkatli olun..

Arkadaşlar lütfen linki tıklayıp okuyun..TIKLAYIN..
Ve oyuna gelmeyin..

http://www.sahibinden.com/toshiba_model_a205_s4597_t2350-68WQQaXQQ12653760WQQpXQQdisplayitem

Bu aralar yeni bir dolandırıcı daha çıktı..

Sahibinden.com'a üyeliği olan " gazel1982" nickli ve ismi MAHMUT SÜRÜCÜ olan kişiye dikkat edin..
Telefonu 0546 585 37 91..Tanıyan veya yerini bilen biri varsa benimle irtibata geçsin.

Ödüllendirilecektir...Tarafımdan ayrıca BMW ablemli NOLAN marka Kask hediye edilecektir..

Kişi için savcılığa suç duyurusunda bulunulmuştur..
En kısa sürede yakalanacaktır..Ayrıca Büyükçekmece civarında ikamet ediyor..

Dipnot: Bu konuyu vatandaşlık vazifem adına açtım..(sorumluluk bana aittir.):cat:

Son düzenleme:
wallaha çok dikkat etmek lazım adamlar iiyice yüzsüz olmuşlar yafff

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sağol murat kardeşim,
dolandırıcı mağdurları o kişileri afişe ettikleri gibi bi zahmet üşenmeyip savcılığa da müracaat etseler hiç fena olmaz
Hatırlarsın Alanyalı Burhan Ustacık tan da çok dert yanan oldu ama Savcılığa vereni hiç duymadık.

sağol murat kardeşim,
dolandırıcı mağdurları o kişileri afişe ettikleri gibi bi zahmet üşenmeyip savcılığa da müracaat etseler hiç fena olmaz
Hatırlarsın Alanyalı Burhan Ustacık tan da çok dert yanan oldu ama Savcılığa vereni hiç duymadık.

abi birde ferrari tayfurun olayı vardı o ne oldu acaba?

Yaa ne insanlar var benım kız arkadasımın calısıtıgı yerde cocuk telefonu calıyor gızlı bır numaradan acıyor arkadan polıs telsız seslerı vs gelıyor adam ben bılmem ne nolu sıcıl numaralı bılmende polıs memuru vs vs dıyor..Sızın mail adresinizden dıyor Basbakana ve Cumhurbaskanına Kufur edılmıs diyor bız bunu tespıt ettık dıyor gayet cıddı polıs memuru edası ile bunu savcılıga gıtmemesı ıcın ufak bır cezası var dıyor bunu hemen ondersenız bısı olmaz dıyor kredı kartı bılgılerını ıstıyor bu arkadasda artık nutku mu tutuldu bosluguna mı geldı bır bır verıyor bılgılerı cocoguun kartından 400 mılyona yakın ( Allahtan kartda o kadar lımıt kalmıs ) para cekmısler..Sonradan uyanıyor ve emnıyetı arıyor boyle boyle bı polıs memuru aradı vs vs olayı anlatıyor emnıyetten dıyorlarkı bız boyle bısı yapmayız helekı telefondan boyle bısı olmaz sız dolandırılmıssınız dıyor gıdın hemen kartı ıptal edın dıyorlar tabı adam arıyor ama ıs ısten gecmıs lımıtınden kalanı kadar cekmısler parayı..

böyle yüzsüz adamlar hayatta utanmazlar. saglosın murat arkadaş bilgi için.

bunlardan okadar çok var ki :( geçmişte köpek satan biri vardı aynı bunun gibi kaporaları alıyordu ortada köpek fln yok kaç kişi mağdur oldu.bizde adresini bulduk hala deva edince gidip bulup dükkanında bi güzel dövdük burnunu kırdık şimdi napıyor haberim yok.inşallah bunuda yamulturlar

murat abim sağol uyarın için.. nasıl bir şerefsizlik bu ya insanların üç kuruşuna göz dikmek haramla nereye varcak bu mahlukat .:pale:

ben adresini alıp iş telefonu alıp aramadan netten alışveriş yapmıyorum + olarak gittigidiyor daki sistem çok iyi ürün elinize geldiğinde eğer doğruysa ödemeyi onaylıyorsunuz.. .

ben adresini alıp iş telefonu alıp aramadan netten alışveriş yapmıyorum + olarak gittigidiyor daki sistem çok iyi ürün elinize geldiğinde eğer doğruysa ödemeyi onaylıyorsunuz.. .

gittigidiyor şuan sanal alışverişde en güvenilir firmalardan biri her ne kadar netten alışveriş onaylamasamda bu ve ismini reklem etmek istemediğim bi kaç site dışında gerisi sadece bi online shopdan ibaret yani her an ne olucağı belli olmuyo ya satıcı sahte çıkıyo yada firma ürünü farklı özellikler ile tüketiciye sunuyo :wiinkk:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Murat paşam teşekkürler uyarın için,sağlıcakla kal

sağol murat kardeşim,

Savaş konu başlığını görünce ilk aklıma gelen kişi oldu (Buhran),acaba gene aynı dolandırıcımı diye?uzun zamandan beri siteye bakamıyordum.Herkese saygılar selamlar,artı açtığımız konu amacına ulaşmıştır diye kapatılmış buda üzücü tabiki.Bana göre bilmeyenlerin tuzağa düşmelerini engellemek için her bir dolandırıcının bu şekilde tanıtılması gerek.Bilgilendirme için teşekkürler Murat.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar