DOLANDIRICI İLANI..!!! 600RR (OKUYUN)

Arkadaşlar aşağıda ilanı olan motosiklet benimdir ve başka bir şahıs tarafından fotoğrafları çekilerek fake satış ilanı olarak verilmiştir. Motosikletim satılık değildir. Müşteri olarak aradığımda şahıs ısrarla kapora istemekte, olmazsa tamamını yolla motorunu istanbula getireyim demektedir. Kendi motosikletim garajımdadır. Eski motorcular 2009 model motor için 12.ooo rakamının çok iyi olduğunu bilir, ama yeniler kapora yada para yollayabilir. Konuyla ilgili savcılığa suç duyurusunda bulunup, kamu davası açılmasını sağlıyorum. Movistar arayan, yada hesaplı motor arayan varsa dolandırıcıların oyununa gelmeyin.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...n-fiyata-binicisinden-satilik-80478870/detay/

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bazen motorunu satan adamlar aynı tipte daha derli toplu olan motorların fotoğraflarını koyarlar. Öyle bir şeyde olabilir.
Sahibinden'e durumu bildirmen yeterli.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kırıkkale, hele keskin duydummu ilandan direk çıkın derim..
3 senedir kırıkkalede okuyorum, maceralarımı anlatarak bitiremem..

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Vay adiler..... Amma dolandırıcı var lan memlekette... :pr:

Arkadaşlar aşağıda ilanı olan motosiklet benimdir ve başka bir şahıs tarafından fotoğrafları çekilerek fake satış ilanı olarak verilmiştir. Motosikletim satılık değildir. Müşteri olarak aradığımda şahıs ısrarla kapora istemekte, olmazsa tamamını yolla motorunu istanbula getireyim demektedir. Kendi motosikletim garajımdadır. Eski motorcular 2009 model motor için 12.ooo rakamının çok iyi olduğunu bilir, ama yeniler kapora yada para yollayabilir. Konuyla ilgili savcılığa suç duyurusunda bulunup, kamu davası açılmasını sağlıyorum. Movistar arayan, yada hesaplı motor arayan varsa dolandırıcıların oyununa gelmeyin.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...n-fiyata-binicisinden-satilik-80478870/detay/

Bişi diyim mi motoruna sahip çık adam senin motoru çalmaya niyetli

İlanı dikkatli okursan istanbuldan alıcı tercihim diyor. Hatta aramışsın adam ısrarla istanbula getireyim demesinin sebebi de bu. Bu da şu anlama geliyor alıcı çıktığı gün senin motorunu çalıp ruhsatsız diye başkasına satacak ve muhtemelende alacak kişiye ruhsatı kaybettim diyecek

Ben olsam motoru herzamanki yerine bırakır başka bi arkadaşa adamı aratır tamam alacam istanbulda nereye geleyim dedirtilir. Sonra ilanı açan adam gelir ve 15 20 kişi adama allah ne verdiyse dayak atılır. Olay maalinden uzaklaşılır

Bu tip suç duyuruları yada ihbarlarda polis aşırı lakayit ve önemsemez tavırlarda olmasının yanında birde bu ilanı açan adama hiç bir cezada verilmeyebilir

Bazen motorunu satan adamlar aynı tipte daha derli toplu olan motorların fotoğraflarını koyarlar. Öyle bir şeyde olabilir.
Sahibinden'e durumu bildirmen yeterli.

iyiniyetli bir yaklaşım. ama ilk iletiyi tam okusaydınız önemli bir ayrıntıyı kaçırmazdınız.

motosikletin sahibi müşteri gibi aramış. şapka düşmüş kel görünmüş

arkadaşlar ava giderken avlanmayın. kimseye güvenipte kapora vermeyin.

şu sözüde aklınızın bir kenarına not edin.

deve gidiyor 1 kuruşa

yolver gitsin

deve gidiyor 5 kuruşa

çağır gelsin.

Bişi diyim mi motoruna sahip çık adam senin motoru çalmaya niyetli

İlanı dikkatli okursan istanbuldan alıcı tercihim diyor. Hatta aramışsın adam ısrarla istanbula getireyim demesinin sebebi de bu. Bu da şu anlama geliyor alıcı çıktığı gün senin motorunu çalıp ruhsatsız diye başkasına satacak ve muhtemelende alacak kişiye ruhsatı kaybettim diyecek

Ben olsam motoru herzamanki yerine bırakır başka bi arkadaşa adamı aratır tamam alacam istanbulda nereye geleyim dedirtilir. Sonra ilanı açan adam gelir ve 15 20 kişi adama allah ne verdiyse dayak atılır. Olay maalinden uzaklaşılır

Bu tip suç duyuruları yada ihbarlarda polis aşırı lakayit ve önemsemez tavırlarda olmasının yanında birde bu ilanı açan adama hiç bir cezada verilmeyebilir

Arkadaşa aynen katılıyorum:cat:
Fotoğrafların izinsiz nerede çekilidiğini tahmin ediyorsundur, oralara bir daha uğramamanı tavsiye ederim. Evinin önü yada garajının önü ise güvenliği ve önlemlerini arttırmanı tavsiye ederim. HAtta mümkünse güvenlik kamerası taktır.

birde ilanda dikkatimi çeken birşey oldu.

motorum cok uygun fıyata arkadasın adına burdan satılıyor ben burdan kendı motorumu saattım herkese hayırlı satıslar dılerım alıcı olursa ıstanbuldan daha cok ısıme gelır benım satıs yapıp getırmek

üyelik tarihi 31 mart 2012

bencede agzını yüzünü kıracan ibinelerin hatta motoru gösterip gösterip dövecen

Arkadaşlar bankacıyım, bu tür kapora dolandırıcılıkları ile çok karşılaşıyorum, aman dikkat..

şahıs ile kapora olayı sakat iş.hele birde başka bir ilde ise.sabit bir dükkan olsa belki güvenilir ama şahıs olunca tanımadan babana bile güvenme :)

Bu tip insanlara karşı caydırıcı cezalar olması gerek. Ülkemizdeki ceza hukuku resmen suçludan yana...

keşke uyandırmadan polisle işbirliği yapsaydın.
Şimdi artık uyanmış,tedbir almıştır şerefsiz.

Kafalarını anca hırsızlığa çalıştırırlar....Teşekkürler...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar