Doktor 'bedavaya' öldü

Allah rahmet eylesin... Geride kalanlara sabır versin.

Yalnız şu "bedavaya" öldü başlığını atana da sinir oldum. Düşüncesiz herif sırf dikkat çekici olsun diye böylesine saygısız bir başlık atmış ya. Bu gibi durumlarda "bedavaya" öldü denir mi hiç? Hiç yoktan de, dikkatsizlik de.

dikkatsizlik,bilinçsizlik,düşüncesizlik bazen pahalıya mal olabiliyor...kaza esnasında trafiği uyarmayı düşünemeyebilirsin ama durmuş polis beklerken de oturup sigara içeceğine al reflektörlü levhayı koy yola oda yoksa bir el feneri salla...sonra olan böyle günahsız insanlara oluyor :pr:
ALLAH rahmet eylesin başka ne denir ki:silent:

Karayolunda (kaza yapılmış olsa bile) hiç önlem almadan ,uyarı ikaz ve işaretleri koymadan tehlikeli bir şekilde bırakan ,başka insanların canına kast eden bu kişiler acaba ceza alacaklarmı? Bence ibret ve emsal açısından ceza almalı ve ulusal basında teşhir edilmelidir.

Allah rahmet eylesin. Düşüncesiz insanlara da yazıklar olsun. Aracında reflektör yoksa fener yak, yok olmadı git ileri doğru gelenleri uyarmaya çalış hareketlerinle falan, sonuçta sol şerittesin.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tedbirsizlik.. Umarım failleri hakettikleri cezayı alır. Allah rahmet eylesin, gerçekten üzüldüm.

Allah rahmet eylesin gece 03.00 sıralarında olmuş galiba buda herhalde büyük etken olmuş bu kazaya tedbir sıfır nasılsa gecenin yarısı kim geçecek o yoldan

Caaanım ülkemde adalet adına ufacık birşeyler olsa o yola reflektör koymayan polisler hakkında cinayet soruşturması başlatılırdı ama adım gibi eminimki en ufak bir ceza dahi almayacaklar. Yazık hemde çok yazık....

Arkadaşlar nasıl bir ülkede nasıl yol şartlarında ilerledigimizi görün ve ona göre önleminizi alın.Trafikte sizi sizden başka düşünen birisi örnektede görüldügü gibi malesef yok.Herzaman full koruma ve daha dikkatli sürüş...

Kaybettigimiz arkadaşa Allah'tan rahmet sevenlerinede sabır dilerim. Umarım ihmaller nedeniyle kaybettigimiz son kişi olur ama malesef biliyorumki bu son olmayacak...:pr:

Allah rahmet eylesin... Geride kalanlara sabır versin.

Yalnız şu "bedavaya" öldü başlığını atana da sinir oldum. Düşüncesiz herif sırf dikkat çekici olsun diye böylesine saygısız bir başlık atmış ya. Bu gibi durumlarda "bedavaya" öldü denir mi hiç? Hiç yoktan de, dikkatsizlik de.

"Bedavaya öldü" lafını görgü tanığı bir vatandaş etmiş. Hiç önlem alınmadığı için.

Önlem alma alışkanlığımız olmadığı için de her an olabilecek bir şey.

Bence, kaza yapan ve önlem almayan arabaların sürücüleri bir de bu kazaya ve ölüme sebep oldukları için yargılanmalı. İstemeyerek de olsa birisinin ölümüne sebep olduklarını düşünüyorum. Tabii mahkeme son kararı verir.

Giden geri dönmez. Allah rahmet eylesin.

Motosikleti
BWS 100
Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin.
heryerde bedavaya öldü yazmışlar hoşuma gitmedi; kimvurduya gitti der gibi....

Yazık gerçekten çok yazık insanlarımıza.Ufacık bir araç gereci bile 5 10 lira verip araçlarında bulundurmakta bulunduğu halde kullanmaktan aciz affedersiniz embesil ve sığır insanlarımız bulunmakta.....

Allah ailesine bol bol sabır versin ...

Ek olarak dikkatimi çeken bir konuda ;
Kaza sonrasında kask sürücünün kafasında değilde neden başka yerde?
Benim buradan çıkarttığım sonuç kaskı en azından kafasına takma cürreti göstermiş ama bağlamayı ihmal etmiş.
Güvenlik önemleri tam olarak yerine getirilmemiş...
(yanlış anlaşılmasın motosiklet sürücüsüne suç atmıyorum ama sonuçta büyük bir hata....)

Son düzenleme:
Caaanım ülkemde adalet adına ufacık birşeyler olsa o yola reflektör koymayan polisler hakkında cinayet soruşturması başlatılırdı ama adım gibi eminimki en ufak bir ceza dahi almayacaklar. Yazık hemde çok yazık....

Arkadaşlar nasıl bir ülkede nasıl yol şartlarında ilerledigimizi görün ve ona göre önleminizi alın.Trafikte sizi sizden başka düşünen birisi örnektede görüldügü gibi malesef yok.Herzaman full koruma ve daha dikkatli sürüş...

Kaybettigimiz arkadaşa Allah'tan rahmet sevenlerinede sabır dilerim. Umarım ihmaller nedeniyle kaybettigimiz son kişi olur ama malesef biliyorumki bu son olmayacak...:pr:

Gerçekten ÇILGIN TÜRLER'iz abi, Allah rahmet eylesin

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
unutmadan, şu konu başlığının değiştirilmesi mümkün müdür?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar