Doğum Sancısında ÖTV Zoru ile Gelen Bebeğim, Zx-6R

Arkadaşlar,
Kabul ediyorum mesaj başlığım, bir erkek olarak biraz garip ama :p Kaç gündür çektiğim sancıları bir tek öyle anlatabilirdim.. :bounce:

Hayallerime ulaşmak için Mayıs ayını bekliyor iken; Gelen suni sancı ÖTV zammı ile bir hayli erken kavuşuyorum, Özlemli olduğum ilk aşkıma..

Allah, yüreğimizde olan bu motor sevgisine ve tutkusuna gem vurmaya çalışan her türlü düşünce yapısını bildiği gibi yapsın ::angry2::

Tam olarak İzmir trafiğine bu hafta içi çıkacak olan yeni sevgilimden şimdilik bir kaç temsili resim ekliyorum.. :) Gerisi çok yakında... :cat:

zx65_1.jpg

zx65_2.jpg

zx65_3.jpg

zx65_4.jpg

Siteye ilk üye olduğumda dilediğim güzel dilekleri tekrar yazmak istiyorum...

Beraber yapacağımız etkinliklerde koklayacağımız havayı şimdiden özledim..
Aynı duyguları yaşıyor olmanın heyecanı ile aranıza katıldım..
Güzel beraberliklerde görüşmek dileğiyle...

hocam niye şikayet ediyorsun yav, baksana ötv sana yaramış, hayalini kurduğun şeye daha önce ulaşmanı sağlamış... ya ben ve benim gibiler ne yapsın, biz ne olursa olsun haziranı bekliyecez, şimdi bişey yapamıyoruz, aslında kendini birazda şanslı hissetmelisin, merak etme ötv karşısındaki tavrını çok rahat anlayabiliyorum hem de fazlasıyla, kazasız belasız kullanırsın bebeğini inşallah...:rendeer:

gcc_ondr' Alıntı:
hocam niye şikayet ediyorsun yav, baksana ötv sana yaramış, hayalini kurduğun şeye daha önce ulaşmanı sağlamış... ya ben ve benim gibiler ne yapsın, biz ne olursa olsun haziranı bekliyecez, şimdi bişey yapamıyoruz, aslında kendini birazda şanslı hissetmelisin, merak etme ötv karşısındaki tavrını çok rahat anlayabiliyorum hem de fazlasıyla, kazasız belasız kullanırsın bebeğini inşallah...:rendeer:

sen gibiler yani ben :p şunu yapacaz
çin malı dandik diyorlar bu yüzden satacaz
sonra ötv zammı da gelecek fiyatlar iyice artacak
motorsuz bi şekilde yürüyerek sap gibi geçen motorlara bakacaz.:pr:

bu arada hayırlı olsun arkadaşım

Allahhhh beeee motora bakınnnn,,budur :cat:
Hayırlı olsun,,Sevgilinle mutluluklar :)

dostum hayırlı olsun seninle aynı durumdayım biraz bekliyim derken ötv'nin gazıyla bende gittim makinamı aldım inşallah cumhurbaşkanı reddederde bütün arkadaşlarımız motosikletlerini alırlar

hayırlıolsun kardeş kazasız belasız binmek nasipolur inşallah:cat:

makine kendi konuşuyo resimlerde hayırlı olsun allah kaza bela vermesin inşallah..iyi günlerde kullan..aramıza hoşgeldinn

Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.. Allah herkes için gönlünde yatan hedefe ulaşmak nasip etsin..

Kardeşim hayırlı olsun allah kaza bela vermesin,Çok güzel motor.Mahsuru yoksa sorabilirmiyim.Sana kaça maloldu?Peşin mi taksitmi.Şimdiden teşekkürler.Sağlıcakla kal.

bozkurt' Alıntı:
Mahsuru yoksa sorabilirmiyim.Sana kaça maloldu?Peşin mi taksitmi.Şimdiden teşekkürler.Sağlıcakla kal.
Arkadaşım Anahtar teslim Fiyatı 17,600 Peşin aldım ama bir indirim olmadı.. Çünkü karaborsa gibi oldu artık :pale: Ama Sonuç olarak indireceği söyle dursun.. Sezonda motorsuz kalmayışıma seviniyorum..

Darısı senin başına...:wiinkk:

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
hayırlı uğurlu olsun.kazasız belasız parça sıkıntısız kullanman dileğiyle:rendeer:

allah bi asfaltta yaşatsın ne diyim yaaaa:queen: bana daaaaaaaaaaaaaaa ama siyah lütfen:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar