Doğum Gününüze Göre Hangisisiniz ?

suşi - sarmaşık - akça - maymun - elma agacı

suşi - sarmaşık - maymun ... bunlar zaten en sevdigim yemek - bitki - hayvan

ne garip bi tesaduf ya!!

Suşi
Yerinde duramayan birisiniz.Cok arkada$iniz var ve sosyal ya$aminiz cok
renkli. Dedikoduyu biraz seviyorsunuz. Sizi taniyan sizin gibi biri daha
olmadigini du$unuyor. Dikkat cekmeyi cok seviyorsunuz.

elma agacı
(Aşk) Cazibeli, fiziksel olarak dikkat çekici, etkileyici...Hoş bir auraya sahip. Flörtöz ve maceraperest ama hassas ve her zaman asik birtip. Sevmeye ve sevilmeye merakli. Sadik ve hassas bir es. Cömert. Bilimsel konulara yetenegi var. Bugün için yasar.Hayalgücü yüksek.

$ubat 6 - 14 ~ işkembe
$ubat 6 - 14 —Çimen
Şubat - 10 Şubat tarihlerinde doğanlar:Çiçeğiniz: Ökse otu.
Şubat 6 - 14 --> Kuğu
04-08 Şubat : Kavak

En cokda kugu'dan utandım kız olsam hosuma gıderdı ama

Aman alllaaaam...aman allaaaammm... "Kuru altı pilav" mışım ben!!! Daha ne isterim ki... Okadar diyolar olum gaza gelme diye. Sebebi belliymiş

"ebenegümmece" zaman içinde ebegümeci olarak değişmiş dilimizde. Hep merak etmişimdir zaten nedir bu nane diye. Meğer hergün aynanın karşısında....

"gül"...:farao: Hemde hiç olmamış

"Fare" Tanımlamalar tamam(zaten hepsi aynıymış...) ama kesinlikle kabul edemem fareyi...Asla...Asaletime ters bikere...:queen:

"SEDİR!!!"....SEDİR!!!...SEDİR yaa... işte budur...Vurdumu ses getircek işte!!! Üstüne tanımam...Her türlü karizma, güç, boy pos.... Çok da işe yarayan bişeymiş...

11 aralık vay beeee ben neymişimm ...

vay bee ben neymişim vayyy bee ben neymişim balı peteğinden yemişim . suyu şişeden iiçmişim ham meyvayı koparmışım .. otobüse biletsiz binmişim .. vayy bee ben neymişiim

:queen::queen::queen: Hocam öldüm ya gülmekten...Hakkatten neymişin sen:mrgreen::queen::mrgreen::cat::cat: Heralde oruç felan şeker düştü...Birazda O2 eksikliği var burada. Herşeye gülmeye başladım...

suşi oldum "Dikkat çekmeyi çok seviyorsunuz" maddesi dışındakilerin hiç biri bana uymuyo..Sosyal çevrem pek yok..tüm gün evdeyim :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar