Doğum günün kutlu olsun TUĞPER'im, nur içinde yat..

Evet, bugün Tuğper Haktan UZEL'in doğum günü.

Yaşasaydı bugün 24 yaşını bitirip 25'ine girecekti..

Nur içinde yat güzel kardeşim, mekanın cennet olsun.

"İnsanlar ancak unutuldukları zaman gerçekten ölmüş sayılır" derler, daha nice doğum günleri kutlayacağız seninle.

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Bu kadar genç yaştaki arkadaşımızı kaybetmek çok acı.
Mekanı cennet olsun, nur içinde yatsın.

allah rahmet eylesin. hayatının baharında sorumsuz bir araç sürücüsünün yaptıgı cinayet gibi bir hata yüzünden aramızda yok. gerçekten çok üzücü.

Doğum Günün Kutlu Olsun Güzel Kardeşim... Sen ölmedin hep bizimlesinn... Kalbimizde, ruhumuzdasın....
Mübarek cuma günü allahtan sana bol bol rahmet diliyorum kardeşim şuan öğlen ezanı okunuyor bütün ezanlar dualar seninle olsun. Nur içinde yat kardeşim
E.

Şaka gibi bir doğum günüymuş.Kayıp herzaman kötüdür ama bu yaşta bir arkadaşımızı kaybetmek gerçekten çok acı. Allah rahmet eylesin...

Mekanın cennet olsun Tuğperim .....

Aramızdan çok erken ayrılmış olsanda unutulmadın ....

Canım kuzenim bugün birlikteydik dogum gününde,Keşke yokluğunda doğum gününün tarihinde yapılan şakalar gibi olsa:(((Doğum günün kutlu olsun...

Arkadasimizi aramizda , kalbimizde, anilarimizda hep yasatacagiz. Dogum gununu guzel anilari ile hatirlayacagiz. Dogum gunu kutlu olsun. O bizi goruyor:)

o yanımızda olmasada nice doğum günlerini birlikte kutlicaz inşallah.. mekanı cennet toprağı bol olsun.. :(

Kalbinizin temizliği annenin, babanın ve senin yüzünden okunabilen kardeşim, yaşıtım .. Yaklaşık 1-2 hafta içerisinde ilk motoruma sahip olacağım. Benim ve diğer arkadaşların adına hiç bir zaman bu gibi bir başlık açılmaması ve yakınlarımızın o başlıklara acı ile mesaj yazmaması dileği ile ..

Allahtan yakınlarına ve ailene sağlık ve sabır diliyorum. Mekanın cennet olsun 'yaşıtım' ..

Mersin İl Temsilcisi
acıyı yaşatanlar, mutlak acı yaşarlar...
nur içinde yat, mekanının cennet olması dileğiyle...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar