Doğum günün kutlu olsun "TEKTEKER_RAMÇO"

Doğum günün kutlu olsun ramço abi sevdiklerinle bir ömür mutlu yaşa inşallah.

arkadaşlar hepinize teşekkür ederim sağolun.... hep birlikte nice sağlıklı huzurlu mutlu yıllara...

şuan yozgat tayım.... mt takipteyim ama günde bir sefer anca girebiliyorum.... biraz beni özleyin...:p:p:p:p

mete bacanak ne yorumlar artsın diye bakacağım... net yok bu köy evinde ... ara sıra güç bela e 71 den giriyorum....

üçkaatcı şimdi okuyordur burayı biraz daha tebrik bekliyodur...:p

:cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry:

ulan yine güldürdün beni...... ben yozgat larda mt de ne oluyor diye şekilden şekile giriyorum sen ne diyorsun... köftende tavuk eti kullansınlar emii....:queen::queen::p:p:p:queen::queen:

yeni yaşın eskisinden daha sağlıklı , mutlu ve bereketli geçer umarım...

nice senelere ... ::sorcerer ::wish::

nice mutlu güzel senelere ramazan abi Allah kaza bela nazer değdirmesin sana tekerin hep düz bassın :rendeer:

Kocaeli İl Temsilcisi
her yıl eskisini geride bırakıp yeni bir yıla başlarken doğum günü dediğimiz olaya bizzzat sevineceğime üzülesim geliyor çünkü ömrümüzden bir yılı daha heba etmiş olmanın üzüntüsü ve yıpranmış yaşlanmış olmanın verdiği düşünce :)

kalan yılların sağlıklı ve mutlu olması dileğiyle..

mete bacanak ne yorumlar artsın diye bakacağım... net yok bu köy evinde ... ara sıra güç bela e 71 den giriyorum....

:cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry:

ulan yine güldürdün beni...... ben yozgat larda mt de ne oluyor diye şekilden şekile giriyorum sen ne diyorsun... köftende tavuk eti kullansınlar emii....:queen::queen::p:p:p:queen::queen:

bırak aga ya senin hoşuna gidiyor böyle alaka ilgi...:p

sen ünlü olmak için doğmuşsun hacım...yap bi atraksiyon gündeme bomba gibi düş...:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar