Doğum günün kutlu olsun "alp_tunay"

doğum gününüz kutlu olsun.sevdiklerinizle nice mutlu senelere..:rendeer:

Motosikleti
Honda sh125
dogum-gunu-kart10lari.jpg

1095726770dogumgunu14ct3.jpg

üstadım ne işin var evde mt olarak bi kutlama yapılmadımı, yoksa perşembeyimi bekliyon :wiinkk:

Kocaeli İl Temsilcisi
her yaş günümde aslında sevinip kutlamaktan ziyade üzülürüm ömrümden bir yılı daha mazi arşivine gömüp geride bıraktığım için , ve hiç bir zaman doğum günü kutlaması adı altında bir kutlama yapma gereği duymadım duymayacağımda ,

ömrünüzden bir yıl daha geçmiş buna nasıl sevineyim...

fakat dilerimki bundan sonraki yıllarınızı, sağlıklı, huzurlu, bol kazançlı ve sevdiklerinizle geçirmeniz dileklerimle ..

nice yıllara....:rendeer:

üstadım ne işin var evde mt olarak bi kutlama yapılmadımı, yoksa perşembeyimi bekliyon :wiinkk:

İZMİRDE kurallar biraz farklı işler doğumgünü olan arkadaşlar tüm grubu yemeğe yada diskoya götürür :p bizim ne günahımız var adamlar büyüyor biz hediye alıyoruz :silent: iyi bir organizasyon hazırlığı yapıyordur herhalde ALP TUNAY :cat:

YİNEDE ŞİMDİDEN NİCE YAŞLARA İHTİYAR MOTORCU :rendeer:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
İZMİRDE kurallar biraz farklı işler doğumgünü olan arkadaşlar tüm grubu yemeğe yada diskoya götürür :p bizim ne günahımız var adamlar büyüyor biz hediye alıyoruz :silent: iyi bir organizasyon hazırlığı yapıyordur herhalde ALP TUNAY :cat:

YİNEDE ŞİMDİDEN NİCE YAŞLARA İHTİYAR MOTORCU :rendeer:

Bu kuralı ben neden bilmiyom?....

Perşembeye bi uscuk partisi bekliyorum sizden... Kurupastalar okandan..... :queen::queen::queen:

Kutlayan diğer arkadaşlara da çok teşekkür ediyorum............:rendeer::rendeer::rendeer:

abeyyyyyyyyyy..... dogum günün kutlu olaaaa. iyiki dogdun be. iyiki tanımışım seni be .. yoksa burdan izmire nasıl dil uzatacaktık :D :D :D

dolu dolu yaşamaya devam et abim .. seviyorum seni .. herkeze selamlar

yüz vermeyin şu alpere İZMİRDE canımıza okuyor sonra :queen: haftada bir elemanı perişan ediyor :p delmediği motorcu kalmadı izmirde hızlı motorcu transfer edeceğiz yakında :wiinkk:

Super Moderator
Mutlu yıllar, mutlu yaşlar dilerim...::sefereee::wish::

Hatta o mutlulukarın, uzun yıllarda, uzun yollarda sürmesini de dilerim:)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Hepinize ayrı ayrı tteşekkürlerimi sunarı..SAğolun varolun.... İyiki varsınız.. :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar