doğum günün kutlu olsun Adem80...

Allah razı olsun..ama bu mümkün değil..ben eşim ve 5 ve 10 yaşlarında çocuklar ile bize bir pansiyon lazım..

bakıyorum da o tarihe kadar normal o tarihten sonra uçuyorlar...
yemeği kahvaltısı olmasada olur,kendimiz yapar yeriz...

bodrumu da hiç bilmem zaten..deniz sıcakmı soğukmu? avlanacak balık varmı ki (çok önemli.. :D )olursa ilk kez geleceğiz...

Senin için evimi Pansiyona çeviririm olmazmı? :cat: 4 değil 8 kişi olsan gene ağrılarım. Hanımını ve çocukları getirmen benim için artı yönde olur. Benim hanım ve senin hanım kaynaşır. 6 yaşında oğlum var. Seninkilerle oynar. Balık tutacak yüzecek sakin yerler var. Ben gösteririm sana. Çalışsamda problem olmaz. Gece çalışıyorum. Öyle şeyler problem olmaz. Davet benden. :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:56 ----------

adem80 doğum günün kutlu olsun ıkı teker arkadaşım yaşamin boyunca asfalt yüzü göstermesin yüce mevlam

Amin arkadaşım. Teşekkürler. Sağolasın.

15 yaşımdan tekrar başlamak isterdim.

Brds teşekkürler sağol. :)

soa

Doğum günün kutlu olsun abi. Nice mutlu senere seni sevenlerle, sevdiklerine.

Motosikleti
bmw f650 cs
Doğum günün kutlu olsun Allah sağlıklı ömür versin

Abi nice mutlu senelere :rendeer: Hüzünlenmenin anlamı yok, yaşında bişey yok daha dur ohooo ooo :)

70 lik dayı R1 almıştı yıllar önce ben motosiklet dükkanının camına ekmek banarken,

o gün gidip ehliyete yazılmıştım daha yaşanacak çok güzel yıllar olacak diye :mrgreen:

Yazdıkların direk o günü hatırlattı bana şimdi :)

vallahi duygulandım. Bundan sonra forumda kimseye kızıp fırçalamıyacam :queen: ikinizede teşekür ederim :rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Nice mutlu,huzurlu güzel senelere Adem abi :)

Cihan54 arkadaşım,uğur kardeşim, arda arkadaşım çok teşekkür ederim hepinize. Siz siz olun 30 yaşı geçmeyin :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar