doğum günümde siz dostlarımı pilav etkinliğine bekliyorum

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat

02.06.2016 günü 59 yaşıma giriyorum
2006 yılından beri türkiye ve yakın asya ülkerinde çok km yaptım, bu gezilerimde hepinizden önemli destekler ve katkılar gördüm,dostluğunuzu kardeşliğinizi ve ikramlarınızı benden hiç esirgemediniz, bende sizleri pilav günüme davet ediyorum,sizlerle birlikte bu günümü yaşamak ve sizlerle paylaşmak istiyorum,o gün yanımda olacağınızı umut ediyorum, katılımlarınız beni inanılmaz mutlu edecektir.

Pilav etkinliğimde bize özel tahsil edilen mekanımız nesrin shenn yemek atölyesi, Bu güzel elit mekanı bizim için tahsis eden Kayhan abime ,hanımefendi eşi Nesrin hanıma ve Banu hanıma şükranlarımı sunar teşekkürlerimi borç bilirim
birbirinden marifetli ve becerikli personel ve yardımcı elamanlara yardımları için çok teşekkür ederim.

4 Haziran Cumartesi 16:00 - 20:00 arasında

doğanlar mah.okul sokak no 19/a bornova izmir​

not: bu camiaya minnet borcum var teşekkür etmeme eşlik edin​

Doğum gününüz kutlu olsun :rendeer:
Bana İzmir epeyce uzak iştirak eden arkadaşlara afiyetler..

Her ne kadar etkinliğinize katılma ihtimalim olmasa da şimiden doğum gününüz kutlu olsun, Nice sağlıklı yıllara abi, kazasız belasız nice km'ler yapman dileğiyle,,,

Motosikleti
Dominar 250
Doğum gününüz kutlu olsun
ALLAH uzun ve sağlıklı ömür versin

pilavlı felan dıyınce geyik sandım hakikaten pilavlıymıs ne guzel dogum gununuz kutlu olsun :)

Kadının oldugu her yer bereketli ve güzeldir.10 tl 3 kap yemek bedava valla.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
neden izmir ha neden :D

Super Moderator
Bir an espiri sansam da :D Pilav tavuklu muydu? Buradan izmire yol mu yapacağız ne :) Nice senelere.

GP 500 - 1 st, ya hocam 59 neki benim yaş 71 Choppercıyım (150 lik ama olsun) bu yaz Balkanlara gitmek istiyorum allah nasip ederse refakat etmek isteyenler memenuniyetle kabulümdür.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar