Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
numan tas mutlı yıllar en uzunundan bende 20 ocakta 41 oldum kimse benimkini kutlamadıale: ama olsun ben kendiminkini kendim kendi kendime kendimle kutladım oh olsun
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
MoToR' Alıntı:
numan tas mutlı yıllar en uzunundan bende 20 ocakta 41 oldum kimse benimkini kutlamadıale: ama olsun ben kendiminkini kendim kendi kendime kendimle kutladım oh olsun
bbrr'dan (affına sığınarak)
arkadaşlar aşağıda bu amaca hizmet eden bir link var. bundan böyle doğum günü olanları o linkte kutlayalım bunun için ayrı bir başlık açmayalım 13000 üye var bir yılı 365 günden hesap edersek güne 35 üye düşer ne yapacağız hergün 35 başlıkmı açacaz kutlamalar için lütfen iyi dileklerinizi aşağıdaki başlığa iletin
bu başlığı kilitliyorum.
Bu başlık sizin başkaları adına açtığınız başlıklar için geçerli yani bu gün şunun doğum günü diye bi başkası tarafından açılan başlıklar ... ama bir üye bu gün benim doğum günüm derse açsın kimse engel olmaz...Sen aradaki farkı anladın ama işine gelmedi
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
************************************************* »»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan kilitlenmiştir.»»»»»»
Forum katilimcilari yeni bir konu basligi acmadan önce o konunun forumda mevcut olup olmadigini kontrol etmeliler. Bunun icin forumun arama özelligi kullanilabilir. Ayni isimli veya ayni tartismalari iceren konular acilamaz. Moderatorlerin sizin için arama yapması gibi bir görevi bulunmamaktadır! Forum sayfalarında arama yapmak için tıklayın...
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.