Doğum günüm hepinizi bekliyorum.....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
30 Ağustos çarşamba akşamı hepinizi maltepe wonderland'e bekliyorum.İçki fiyatları indirimli olup gelmeyenlerle ayrıca hesaplaşılacaktır :queen: :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
30 Ağustos çarşamba akşamı hepinizi maltepe wonderland'e bekliyorum.İçki fiyatları indirimli olup gelmeyenlerle ayrıca hesaplaşılacaktır :queen: :cat:

Sevgili arkadaşım;

Dünya görüşüm nedeniyle içki ve içkili ortamlardan haz etmem.Ama size iyi eğlenceler diler,doğum gününü kutlarım.:rendeer:

Her türlü ortama gelirim ama o gün pek imkanım olurmu bilmiyorum ama yolumuz düşerse uğrarız.

Nice mutlu senelere !!!

Doom günün kutlu olsun doğumgünüdaşım :queen: Nice yıllara.. :rendeer:

Doğum günün kutlu olsun
ben geleceğim
ama birde içki içmeyen arkadaşlar için çay ve kahve fiyatlarını alıp yazarsan iyi olacak gibi

Doğumgünün kutlu olsun çok anlamlı bir gün zaten zafer bayramında doğumgünü.Gelmeye çalışıcam ayrcıca madem doğumgündaşın senin de doğumgünün kutlu olsun Blacat ikinizede nice güzel yıllar dilerim.

Doğum günün kutlu olsun arkadaşım.Adresle ilgili bikaç ayrıntı yazarsan sevinirim.Gelmeye çalışacağım.:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
sadece alkodeki indirimden degilde diger yiyecek ve içeceklerdende haber verseydin iyi olurdu biraz daha detay yani hemşocum herhalde illada içki içilecek başka bişey yok demiyorsan.
NİCE YILLARA SANA VE CİHANIMA

Forumdan Uzaklaştırıldı
Arkadaşlar haklısınız pardon zaten ben o gün içki içmicem zaten pek sevmem içki içmeen arkadaşlarda kafanıza taklılan içkiyse sorun diel ben kola içicem birlikte kola içeriz. Arkadaşlar yer maltepe ile bostancı arasında sahilde. maltepe tarafından gelenler ko-cart var onu geçince görüceksiniz tepede kule tarzı bi bar. Zaten ışıklı şekilde wonderland yazıyo birde bahçesinde taksi durağı var.Alt katı wonderland türkü bar. Akşam resimde koymaya çalışıcam bekliyorum....

Doğum günü kutlu olsun.
Motosikleti ile gelecek arkadaşların içki içmemesi daha iyi olur! aman dikkat.
İçenlerde 1 duble sınırını aşmasın lütfen:wiinkk: Neşeler bozulmasın.

Selamlar ve iyi eğlenceler.

Özer

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar