Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
way way way selim abicimm doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere...:rendeer:
işte tv nin zararları :wiinkk:
abi çok teşekkür ederim.etiketlere ayrıcana bittim:mrgreen:Marv kardeşimize nice hayırlı, sağlıklı, huzurlu ve mutlu yıllar dilerim, her şey hayırlısıyla istediği gibi olur inşallah..
teşekkür ederimm.Nice Yıllara, Allah uzun ömürler versin doğum günün kutlu olsun :rendeer:
teşekkürler delipoyraz abimutlu yıllarrrr.................. :rendeer:
teşekkürler ümmet abi.inşselim kardeşim
d.günün kutlu olsun,hayattaki beklentilerin gerçekleşir inş.
teşekkürler tuğçe..Nice mutlu yıllar dilerim
:rendeer:
teşekkürler Murat abi.Mutlu ve sağlıklı nice rüzgarı bol yıllar @Marv (Selim) kardeşim...:rendeer:
teşekkür ederim.Nice mutlu senelere dostum doğum günün kutlu olsun.
teşekkürler düşünmen yeter.marv kardeşimiz doğum günün kutlu olsun kazasız belasız bol km lerdilerim tekerin düz bassın..:rendeer:
la emün yine erken davrandın geçen mt takviminde görmüştüm selimin doğum gününü ben acarım diyodum erken davramışsın..![]()
saolasın teşekkür ederimDoğum gunun kutlu olsun arkadasım nıce mutlu yıllara![]()
teşekkürlerr...doğum günün kutlu olsun sağlıklı mutlu ailenle ve tüm sevdiklerinle beraber nice yıllara :rendeer:
saol saol teşekkürlernice mutlu yıllara marv abim :rendeer:
yanlız benim gozum etiketlere takıldı;
Etiketler: er6f, gsx r1000 k6, marv, merve, satilik, zx 6r
teşekkür ederim abicim.Selim kardesim, Cenab-i Allah hayirli uzun omurler versin.
teşekkürler.Nice senelere... :rendeer:
gonuşma lenselim dogumgunu dolayısıyla yollarda takılıo suanda gelsin ben onun butun geri kalan dogumgunlerini toptan kutlıcam ztn:queen:
buarada etiketler super olmus harbi selime etiket![]()
o etiketler çok sakıncalıı:queen:özellikle seçtim onun için![]()
sevgili kardeşim dostum canım ((bitenem ..
dogum gününü kutlarım . nice saglıklı güzel günere inşallah . yanlız bugün yuvacıkta .. dere kearında sana uzattıgım çiçegi kabul etme inceligini gösterdin .. hatta sarılıp boynuna iki damla gözyaşımı sildin .. sırnaştık dertlerimizi paylşaştık . ama o veda anı yokmuseni birdaha ne zaman görebilirim ..
rumuz : R6 delen (((![]()
teşekkürler tubişMutlu yıllar :rendeer:
teşekkür ederim.dogum günün kutlu olsun![]()
nice yıllara allah uzun ömürler versin
mutlu yıllarrrr.................. :rendeer:
teşekkürler erdinçbey:cherry:dün kutladık ama tekrar tekrar gene gene bidaha bidaha
doğum günün kutlu olsun arkadaşım
selçuk olm o kadar almışsın önceden söyleseydin geziye giderdik.
:rendeer::rendeer::rendeer:
nice mutlu yıllar dilerim herşeh gönünce olsun
nice mutlu yıllara selim yarında benim doğum günüm k.i.b görüşürüz byyyy
Selimcan dogungunun kutlu olsun. Tevekkeli Yuvacik'ta pastaya ellen ayaklan girmistiniz. :mrgreen: