- Konu Yazar
:cat:Arkadaslar dun dogum gunumdu.Yani 4 eylul.Yaklasik 2 ay once aldigim motorumu 2 ay boyunca trafige kapali alanda 20 saati askin sure ders alarak kullandiktan sonra,dun ehliyetli olarak Istinye Borusan BMW den teslim aldim. Burda ne tur motosiklet ile baslanmasi gerektigine dair ustalardan bir cok yorum okudum.Motorda hacimin ve beygir gucunun yeni baslayanlar icin buyuk tehlike arz ettigini,extra gucun extra risk oldugunu ve daha buna benzer son derece hakli bir cok uyari.Bu yorumlara son derece saygiliyim.Ancak '' egitimin ve bilincli surucu olmanin '' bu riskleri bir olcude hafiflettigini soylemeden gecemeyecegim.Dun Istinye'den ilk defa trafige ciktigimda acikcasi nabzim 190 atiyordu.Hem cok heycanliydim , hemde cok mutlu.Bekledigim o an nihayet gelmisti.Istinye'den ,Besiktas'a 1.kopruden karsiya gecip Atasehir'e kadar yaptigim trafikteki ilk surusumde tadina doyulmaz bir keyf aldim.Bugun sabah erkende kalkip 300 km lik bir tura ciktim ve simdi dondum.Ilgimi ceken en onemli konu su oldu.Sanki yillardir tanisiyormuscasina candan sohbetler ,diyaloglar gecti yolda karsilasitigim ve kisa sureli konusma firsati buldugum motorcularla.Sonucta bu camianin bir ferdi olmaktan son derece mutluyum.Bu mutlulugumu sizlerle paylasmak istedim.Sevgi ve saygilarimla:cat: