doğru tercih hangisi?

Motosikleti
Honda Forza 250 (2026)
3 hafta önce İstanbul'dan Zonguldak'a doğru yola çıktım.Zonguldak Ereğli'ye gidiyordum memleketime tam 306 km yol katettim.Hava çok sıcaktı o gün.O sıcakta sadece 3 kez mola verdim ve 5 saatte Ereğlideydim.Motor hiç yorulma belirtisi göstermedi,hiçbir arıza çıkarmadı ve çok az yaktı.Regalin özellikle konforuda çok güzel.Titreşimden bahsedersek gerçekten abartmıyorum titreşim sıfıra çok yakın.V motorlarda bile titreşim var.Özellikle supershadow kullandım yarım saat titreşimden öldüm.

3 hafta önce İstanbul'dan Zonguldak'a doğru yola çıktım.Zonguldak Ereğli'ye gidiyordum memleketime tam 306 km yol katettim.Hava çok sıcaktı o gün.O sıcakta sadece 3 kez mola verdim ve 5 saatte Ereğlideydim.Motor hiç yorulma belirtisi göstermedi,hiçbir arıza çıkarmadı ve çok az yaktı.Regalin özellikle konforuda çok güzel.Titreşimden bahsedersek gerçekten abartmıyorum titreşim sıfıra çok yakın.V motorlarda bile titreşim var.Özellikle supershadow kullandım yarım saat titreşimden öldüm.

peki super shadowun yetkili servisleri bayileri nerdedir yani konyada yok sanırıyorum ama konyaya en yakın nerde bulabilirim bi bilgin varmı kardeşim :silent:

Motosikleti
Honda Forza 250 (2026)
Keewayin sitesinde yazıyor bayi ve servisler fakat çoğu güncel değil.Yani kimse çin malı servisi olmak istemiyor.Bir zaman sonra herkes bırakıyor servisliği.Siteye bak derim.Yalnız supershadowda parça sıkıntısı çekmezsin bu arada bizde satılık supershadow var.Fiyatı 2.500 YTL.10.000 km'de.Kırmızı renk.

Keewayin sitesinde yazıyor bayi ve servisler fakat çoğu güncel değil.Yani kimse çin malı servisi olmak istemiyor.Bir zaman sonra herkes bırakıyor servisliği.Siteye bak derim.Yalnız supershadowda parça sıkıntısı çekmezsin bu arada bizde satılık supershadow var.Fiyatı 2.500 YTL.10.000 km'de.Kırmızı renk.

bi link vermen mümkünmü hem satılık olan motor için hemde shadowun kendi sitesi için

Motosikleti
Honda Forza 250 (2026)
http://www.keeway.com.tr/ keewayin sitesi bu.
Bizim satılık motora gelince motor akraba bir abimin motoru şu an onda 2 adet motor ve bir araba var.Üstünden mal çıkarmak için satıyor.Supershadowu var şimdide yeni Suzuki GSX650F aldı.Yani motor internet ortamında satılık değil şu an.O yüzden link veremeyecem.Ama şunu biliyorum motor şu an sorunsuz tıkır tıkır çalışıyor.

Mersin İl Temsilcisi
çok kardeşim çok inan çok...4200 e fazla derim...şu çapır sevdanız olmasa bu adamlar havadan para kazanamaz...İkitelli değil pardon Güneşli kusura bakma karıştırdım...

kanka hayrola nedir bu haber...arızamı var ...

maddi sıkıntıdan satmak zorundayım :salut::pr::pr:

Motosikleti
Honda Forza 250 (2026)
Herşey burada sana yardımcı olmak için yazılıyor çiziliyor.İstediğin kadar araştırma yap derim çünkü bu gönül işi ilerde pişman olacağın birşey alma.Yolun açık olsun.

Moderatör
bi motora vereceğim en yüksek fiyat 5000 ondan fazlada vermem bu fiyata göre en iyi motorlarda bunlar diğerleri zaten 10 binden aşşağa deil saydıklarının :bounce:

O zaman Kymco Venox al başın ağrımasın :wiinkk:
Not : Hiç Kymco marka motosikletim olmadı, ömrüm boyunca da almayı düşünmedim. Ama bir gün kısıtlı imkanlarla bir chopper almayı istesem Venox alırdım sanırım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar