Doğru söze ne hacet...

Benzinin 5.90 olduğu ülkede istasyon görevlisine neden 'POMPACIII' dediklerini anlayabiliyorum :queen:

sosyal medyada klasik bir söz sanırım, çoktandır duyuyorum. ama sizinde düşüncelerinizi ve yaratıcı fikirlerinizi görmek istedim :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sapik_pompaci_tutuklandi_h28767.jpg

Efendiler, sanırım bu kadarı yeterli. Espirisi yapıldı hoş sohbeti oldu ama konunun, sabahın ayazında benzin pompası başında alacağı maaşı ile borcunu nasıl ödeyeceğini düşünen emekçi kardeşlerimize gelmesi espiri boyutunu aşıyor, biraz biçimsiz oluyor. Lütfen daha fazla dillendirmeyelim. Rica ediyorum sizlerden. Lütfen.

İllede pompacı kelimesinden devam edeceksek baş pompacı SAM AMCA dan gidebiliriz. Hemde otoban gibi.

Efendiler, sanırım bu kadarı yeterli. Espirisi yapıldı hoş sohbeti oldu ama konunun, sabahın ayazında benzin pompası başında alacağı maaşı ile borcunu nasıl ödeyeceğini düşünen emekçi kardeşlerimize gelmesi espiri boyutunu aşıyor, biraz biçimsiz oluyor. Lütfen daha fazla dillendirmeyelim. Rica ediyorum sizlerden. Lütfen.

İllede pompacı kelimesinden devam edeceksek baş pompacı SAM AMCA dan gidebiliriz. Hemde otoban gibi.

sence burada benzinlikte çalışan görevlilerimi eleştiriyoruz? konuyu emekçilere bağladın en son.. emekçi benim, ve benim etrafımdakiler.. ben emeğimi çalıp cukkasına daha fazla doldurma hevesindekiler için yazdım.. ironi yapmak lazım. her şeyi ciddiye almamak lazım..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hepimiz pompacıyız!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar