- Konu Yazar
Yazın Doğa Motorlu Araçlar'dan motorumu aldım. Alırken Kadir Bey ilgilendi ve ne olursa olsun hallederiz.Her zaman motorun arkasındayız dedi.Dedi ama yerine getirmedi.
İlk haftada lastiğim üç kere patladı. Bende ben mi bir şey yanlış yapıyorum diye Kadir Beyi aradım. Aldığım cevap çivi giriyodur ondan patlar. Sonra aldım kitapçığı elime inceliyorum. Lastik basıncı falan yazıyo gittim benzinliğe lastik havalarına baktım ve sorununn lastik havalarında olduğu ortaya çıktı.
Aradan kısa bir süre geçtikten sona koltukta çizgi halinde yırtılma meydana geldi. Koltuk servise götürüldü. Kadir bey bunun üzerine ip bağlamışsınızdır dedi.Ama koltuğu görseniz ip bağlamaya imkan yok. Zaten öyle bi şey olsa bunun için niye yalan söyliyim. Sonra hadi boşver dedik gittik kendimiz kaplattık.
1 hafta önce motorumu servise bıraktım ve istediklerim;
-Zincirin yağına bakılcak
-Aynalar yalama olmuştu ve aynalar kötüydü onlar değğişecek
-Rolanti ayarı kontrol edilcek
-Hava filtresi değişecek
-Fren teli kopmuştu o değişecek
-çamurlukta küçük bi kırık gibi bir şey vardı parçayı değiştirelim demiştik adam gerek yok ben hallederim dedi.
2 gün sonra gelin alın dedikleri motor tam 1 hafta 3 gün sonra geldi.:Yapılanlar;
-Zincire üstündeki çamur temizlenmeden yağ sürülmüş
-Aynaları alttan kesip takmışlar bakmak için eğilmem lazım oluyo
-Rolanti ayarları tamam ama şimdi motor gaz yemiyo
-Hava filtresi tahminimce değiştirilmedi şu hafta içinde başka servise gidip baktırcam
-Fren teli kopmuş ama nasıl takmışlarsa dokunduğum an fren tutuyo ve kayamaya başlıyor.yavaşlama payı yok.
-çamurluk ellenmemiş.
yorumlarınızı bekliyorum
İlk haftada lastiğim üç kere patladı. Bende ben mi bir şey yanlış yapıyorum diye Kadir Beyi aradım. Aldığım cevap çivi giriyodur ondan patlar. Sonra aldım kitapçığı elime inceliyorum. Lastik basıncı falan yazıyo gittim benzinliğe lastik havalarına baktım ve sorununn lastik havalarında olduğu ortaya çıktı.
Aradan kısa bir süre geçtikten sona koltukta çizgi halinde yırtılma meydana geldi. Koltuk servise götürüldü. Kadir bey bunun üzerine ip bağlamışsınızdır dedi.Ama koltuğu görseniz ip bağlamaya imkan yok. Zaten öyle bi şey olsa bunun için niye yalan söyliyim. Sonra hadi boşver dedik gittik kendimiz kaplattık.
1 hafta önce motorumu servise bıraktım ve istediklerim;
-Zincirin yağına bakılcak
-Aynalar yalama olmuştu ve aynalar kötüydü onlar değğişecek
-Rolanti ayarı kontrol edilcek
-Hava filtresi değişecek
-Fren teli kopmuştu o değişecek
-çamurlukta küçük bi kırık gibi bir şey vardı parçayı değiştirelim demiştik adam gerek yok ben hallederim dedi.
2 gün sonra gelin alın dedikleri motor tam 1 hafta 3 gün sonra geldi.:Yapılanlar;
-Zincire üstündeki çamur temizlenmeden yağ sürülmüş
-Aynaları alttan kesip takmışlar bakmak için eğilmem lazım oluyo
-Rolanti ayarları tamam ama şimdi motor gaz yemiyo
-Hava filtresi tahminimce değiştirilmedi şu hafta içinde başka servise gidip baktırcam
-Fren teli kopmuş ama nasıl takmışlarsa dokunduğum an fren tutuyo ve kayamaya başlıyor.yavaşlama payı yok.
-çamurluk ellenmemiş.
yorumlarınızı bekliyorum