Dodge Tomahawk Satışa Sunuluyor

Bu motosiklet gibi durmuyor.4 tekeri ile daha çok ATV denilebilir.

Baksanıza ayakta duruyor ama ne yan ne de orta sehpası var.

Özel bir araç olabilir,ama motorsiklet asla.

Bununla tek teker yapılamaz.

Manavdan yarım kilo üzüm alsanız koyacak yeri yok.

Hani artçının yeri?tek başınızamı gezeceksiniz,rahipmisiniz.?

Motosiklete benzetmeye çalışmışlar ama basbayağı dört tekerlekli otomobil.Ama frenleri sağlamdır bunun;duruncaya kadar kelimei şahadet getirecek kadar zamanınız olur...:)

halk arasında bi tabir vardır Eşşeğin "kulağına" su kaçırmak diye işte tam böyle bişey bu alet

Tek teker yapılır mı acaba bununla :p

>Türkiye de pek kullanılacağını zannetmiyorum ama insan hayatın da bir kez olsa böyle bir şeyi kullanması gerekir :)

hehee bizden kimsenin parasının yetmeyeceği açık ama böyle konsept bir aracı alıp müze gibi garajlarında bir köşeye koymak isteyecek kişilerde var.Kısaca param olsa alır koyardım.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu kadar yazmışsınız.ama eminim hepiniz üstüne binip bir tur atmak istersiniz 8300 cc ile.ben isterim şahsen

walla kim ne derse desin şimdiye kadar yapılmış en hızlı makina bu

bide herkeste bi nefret herkeste bi muhalefet yapmış adamlar zaten konsept aracı diyor haberde. ben isterdim bi tane olsa param walla:)

başlangıç motoru olarak kullanılabilir mi acaba?

boy a sorlaım onu.hatta bu tarz konualrda boy' u çağırmak için.dolunaya ''b'' harfi spot tutuyoruz.o hemen geliyor cepten paket programı cıkarıyor.ben honda da eğitim aldım.sonra ilk başta sadece gidon aldım kendime 2 sene kullandım.sonra on diski aldım vs.

Sesten hızlı gitmek rahatsız edici olabilir.Hem bu çok ses yapar komşular rahatsız olur onun için alınmaz.Lahmacuncuların göz bebeği olacak bence hızlı servis:)

iyi olmuş hortlatmışsınız konuyu ...süper cihaz bunla uzun yol yapacaksın ankara 20 dk. :):queen:

bunun parçası da pahalıdır ve çok yakar bunun yerine mondial almak daha mantıklı servisi bl parça ucuz:mrgreen:
Bence bu motorla hiçbiyere gidilmez ancak uçak pisti gibi biyerde kalkış yapılır...dönüşleri gayet yavaştır ve motosiklet gibi yatıran rahmetlik olur altında...o yüzden boşuna heveslenmeyin Ankara falan size gelmez:cherry:

ulen adamlar rokete iki tekerle bi koltuk koymuslar motor diye satiyorlar.
biz turk milletiyiz ,yemeyiz bu numaralari.ayni zamanda yapmayizda boyle numaralar.
o sebebten bizim bitanecik bile yuzdeyuz yerli markamiz yok.

artık dodge viper motorunuda bacağımızın arasına alabilicez, 40 yıl düsünsem aklıma gelmezdi demek ki bundan sonrada F16 nın ve B2 nin motorundan motosiklet yaparlar :D tabi onların korumalı kıyafetlerinin kumaşlarınıda artık nasadan temin ederler. yanmaz yırtılmaz ısıya basınca dayanıklı sekilde :)
bu arada (türkiyenin yolları güzel olup trafik düzeni olabilseydi neden olmasın bu motor alınabilirdi) dodge artık türkiyeye geldi hatta crysler firmasıyla birlikte.
ama bu koşullarda... mümkün deil olmaz. bunun vergiside zaten yüksek olur yakıt tüketimide öyle ayrıca büyükte bi alet. bizim ülkemizde keyfi cıkmaz bence. bu motoru alan adam bu ülkede hava alanından çıkmaması lazım veya
f1 pistimizde tur atar sabahtan aksama kadar

ben bunu motor olarak görmüyorum..zaten saçmalık ..
içimdeki motor tutkusu 8000 cc ve üzeri makinalara oturmak degil rüzgarı tadını çıkararak yaşamaktır hayatı..
bunun ötesi o motoru kullanmak için hız sınırını kaldırmak lazım birde özel yol.

bu araç tek tekerli motosiklet kadar gereksiz.nasıl donuyorlar merak ediyorum.ama yinede düz ve iyi bir yolda gazlamak fena olurdu.Ne de olsa ne kadar zamandır 150 cc kullanıyorum.tam geciş motoru

Farkettiyseniz direksiyonu var ve dönüşleri de yapabiliyor tekerleklerdeki sistemi gördüyseniz..bizim için abartı gelebilir ama zenginler para harcayacak yer bulamadıkları için bunu alabilirler doğal yane...Bunu kullanmak için bide uçak pisti kiralarlar tamamdır 6-7sn sora jiletlerle bir grup tıp öğrencisi uçak kalkış pistine girer...:queen: :queen: :queen:

çok gereksiz ve saçma bir alet çokta dengesiz video sunu izledim...

1. gereksiz
2. saçma
3. boşuna
4. tuhaf
5. zaman kaybı
6. para kaybı
7. anlamsız
................................. varmı eklemek isteyen

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar