Dodge Tomahawk Satışa Sunuluyor

dodgatom.jpg
Dodge Tomahawk Önümüzdeki Yıl Satışa Sunuluyor!
Trafikte kullanım izni olmadığı halde, 2005 yılında, 550.000 dolardan toplam 10 adet satılan konsept aracı Dodge Tomahawk'ın 2007 yılında resmen satışa sunulması bekleniyor.

Tomahawk, 8.300 cc'lik, 10 silindirli ve 500 beygir gücündeki Dodge Viper motoruna sahip. Şimdi bu dev motoru alıp, üzerine bir sele ve gidon yerleştirdiğinizi, ön ve arka taraflarına da birbirlerine oldukça yakın ikişer dev tekerlek taktığınızı düşünün. İşte Tomahawk neredeyse böyle bir araç. 0-100 Km hızlanması sadece 2,5 saniye. Tek kelime ile başdöndürücü.
Firma yetkililerinin Detroit Auto Show fuarında yaptıkları açıklamaya göre Dodge Tomahawk önümzdeki yıl satışa sunuluyor.

2003 yılında ilk üretimi yapılan tomahawk 680 kilo ağırlığında,500 hp/4200dd,712nm/4200dd tork gücünde.0-100 e süratlenmeside 2.5 saniyesini alıyor.Son hızı ise 400+mph
bakalım Türkiyeden alan birisi olacak mı? :)

İşte motorun resimleri
20031006tomahawkqo6.jpg

dodgetomahawk010gc2.jpg

dodgetomahawk011wp5.jpg

tomahawkcv03502bw2.jpg

Kaynak:http://69.80.208.158/motokeyf/HaberOku.php?id=34

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
cok yakında ilk motorum olucak,almışken uzun süre kullaniyim.8300 cc başlangıç için idelami diye yazan bir hıyar gorebiliriz burada.

O kadar param olsa bile buna vermezdim.İntiharın daha basit yollarıda mevcut!:cherry:

Buna oturunca ınsanın kıcı agrır:p Intıhar etmenın en kısa yollarından bı tanesı daha

Evet bu hakikaten "motor", motosiklet değil. Bildiğimiz motor bloğunun üstüne sele koyup tekerlekte uydurmuşlar. Olmuş "MOTOR".:mrgreen:
Şaka bi yana Amerikalıların böyle saçma icatları çoktur (adamlarda büyüklük kompleksi var sanki) ve çoğu da müzelerde sergilenerek tarihteki yerini alır. Bu da öyle bir alet. Yani sadece alet, hepsi bu.

bu araç tek tekerli motosiklet kadar gereksiz.nasıl donuyorlar merak ediyorum.ama yinede düz ve iyi bir yolda gazlamak fena olurdu.Ne de olsa ne kadar zamandır 150 cc kullanıyorum.tam geciş motoru

ankaradan istanbuldaki arkadaşını arayıp: kardeş çayı ısıt ben geliyorum diyebilemiz için yapılmış bir alet. tam bir ölüm makinesi tam bir saçmalık.

ankaradan istanbuldaki arkadaşını arayıp: kardeş çayı ısıt ben geliyorum diyebilemiz için yapılmış bir alet. tam bir ölüm makinesi tam bir saçmalık.

ayrıca çokta biçimsiz tam bir amerikan kabalığı bence kamyon motoruyla benzer versiyonunu ülkemizde yapabiliriz.

Yaw Ne Bu Öggg Ya Kim Alir Onu Ya Tam Bir Sacmalik Harikasi Bence Ama Bi Gazlamak Ii Olur Bencede

Forumdan Uzaklaştırıldı
hoca bunu motosiklet sınıfına mı koyucaklar cok merak ediyorum ruhsata araba gösterilmesi gerek bunun 4 tekeri var resmen araba bu ya iğrenç bişi ani MTT Y2K dan daha ötesini tanımam :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar