Doç. Dr. Akif Albayrak

Bu güzel ortopedi doktorumuz aynı zamanda bir AfricaTwin kullanicisi. Motosiklet kullanıcıları için ekipmanın ne kadar önemli olduğundan bahsetmiş. Hepimiz biliyoruz ama yarari olacağını düşündüm çünkü fotoğraflar ile anlatmıs. Gerçek verilerle varsayimsal değil somut bir biçimde görülüyor başımıza gelmesi muhtemel şeyler. +18 fotoğraflar var. Mideniz kaldırmayabilir.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Adana İl Temsilcisi
paylaşım için teşekkürler hemşerim.:cat: ibretlik görüntülerle ders alınması gereken bir konu.şakaya gelmeyeceği ve hayati önem taşıdığı tartışılmaz.yaptığımız (kimisi için spor,kimisi için hobi kimisi için hava ) ne dersek artık ne kadar ciddiyet isteyen birşey.

Son düzenleme:
paylaşım için teşekkürler hemşerim.:cat: ibretlik görüntülerle ders alınması gereken bir konu.şakaya gelmeyeceği ve hayati önem taşıdığı tartışılmaz.yaptığımız (kimisi için spor,kimisi için hobi kimisi için hava ) ne dersek artık ne kadar ciddiyet isteyen birşey.

Ölmek kurtuluş oluyor bazı insanlar için. Sakat kalmak vücudunun çoğunun yanması. Bunlar şaka değil abi. Korkmak lazım. Bir kere daha düşünmek lazim ekipmansız binerken

Bu güzel ortopedi doktorumuz aynı zamanda bir AfricaTwin kullanicisi. Motosiklet kullanıcıları için ekipmanın ne kadar önemli olduğundan bahsetmiş. Hepimiz biliyoruz ama yarari olacağını düşündüm çünkü fotoğraflar ile anlatmıs. Gerçek verilerle varsayimsal değil somut bir biçimde görülüyor başımıza gelmesi muhtemel şeyler. +18 fotoğraflar var. Mideniz kaldırmayabilir.

http://www.youtube.com/watch?v=1R41sNqw-h0&feature=youtu.be

On numara bir paylaşım. Sağol hemşom :)

Motosikleti
Yamaha XT600
apaçi arkadaşlar izlerseler belki biraz anlarlar işin ciddiyetini...

Bugün videoyu tamamladım.Çok çarpıcı resimler var.Mutlaka izleyin,hocamıza ve soru soran arkadaşımızın eline sağlık,hep merak edilen sorular ve cevaplar püf noktaları yakalamışlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar