DN-01 ikinci ele düştü :pP

26 km... Pek de ikinci el sayılmaz. :mrgreen:

Yada ilk sahibi aldığı yerin arka sokağında bir tur atıp geri getirmiş. :p

Bir çeşit satış politikası. :)

Daha 26 km'de olan bir makinanın kullanımıyla ilgili bir problem -eğer fabrikasyon hatası değilse- yoksa,tek satış sebebi mali sıkıntı olabilir.Henüz ne tarz olduğunu kestiremediğim bir makinanın bu paraya, piyasada kolay kolay alıcı bulacağını zannetmiyorum.Satıcı inşallah çabuk müşteri bulur.Aynı akıbet Gilera GP800'ünde başına geldi sanırım.Yıllardır 2.elde kırmızı bi tanesi 21.000 liraya alıcı bekliyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bir kaç defa bağdat caddesinde karşilaştim kendisi ile ama pek ilgi toplıyamadığı gördum starburks onunde heralde o yüzden satılıktır.:mrgreen:

Bence güzel bir alet ama 0 fiyatı zaten o kadar 1000 ytl daha ekle bali 0'ın adı var.:)

Güya touring... İlk gördüğümden beridir beğenmiyorum. Touringle racing kırması gibi geliyor bana. Olmamış ama...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sahibi ilk motor olarak otomatik vitesli scooter gibi binerim diye almışsa olacağı bu ,elimde olsa hemen alırdım, tasarımı,vitesleri,konforu her şeyi mükemmel bir alet.

Ilana bak cok ama cok temiz yazmislar. 26 km de ne olabilir fosoptik cukurami dusecekti:) 26km yaz gitsin , En temizini ben satiyorum inanmayan diger ilanlara baksin desin bari:)

valla kim ne derse sesin bence mükemmel bi motor param olsa hiç tereddütsüz alırdım prototip gibi .......tipi harikla...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar