Teşekkür ederim Akın abi.hayırlı olsun berkut. kaça aldın aleti. çakma değil dimi?

ben y.dışından aldım. gelmedi henüz. istanbula gelmiş daha yeni. 170 liraya filan geldi. wifi lisi. ama çok büyük ihtimal clon ürün. pili az gidiyor diye okudum bende bazı yerlerde. bazılarıda merceği farklı olduğu için daha kötü çekiyor yazmış. kararttım gözümü aldım bakalım. pişman olmayız umarım.
Teşekkür ediyorumGüzel video, kask aparatı ile sanırım, bende sj1000 var ancak güvenemedim bi türlü kask aparatına, düşer müşer tamire gitmesi gelmesi dert, edinmesi dert vs.
Bir gün bende alıcağım 600 plus makina, sol şeridi vermiyeceğim kimseye^^, şaka motorda canavar kazasız belasız keyifli günlerde kullanın:cat:
sahibinden linkini atabilir misiniz bende yurtdşından almak istemiyorum bi bakayım
orjinalini alabileceğimiz güvenilir bir site ve satıcı tavsiye edebilecek var mı?
Ben de merak ediyorum orjinalini alabileceğimiz güvenilir bir site ve satıcı tavsiye edebilecek var mı?
http://www.youtube.com/watch?v=N9qYRWETSSQ&feature=youtu.be
sj4000 (orjinal değil) wifi
not: arkadaş ne zor işmiş video yüklemek. daha düzenleme işi ile uğraşmadım bile.
http://www.youtube.com/watch?v=N9qYRWETSSQ&feature=youtu.be
sj4000 (orjinal değil) wifi
not: arkadaş ne zor işmiş video yüklemek. daha düzenleme işi ile uğraşmadım bile.
Açıkçası bence tam bir fiyat performans ürünü sj4000.ben de 2. kamera almak istiyorum bazan tek kamera ile olmuyor 2. bir açıdan da görüntü almaya ihtiyacınız oluyor.
2 yıldır gopro kullanıyorum kalite olarak sj4000 yaklaşamaz gopro ya ama gorpo işi iyice ticarete döktü şu an en basit kamerasına 500tl fiyat çekiyor.
öyle düşündüğünüzde sj4000 idare eder izlediğim kadarıyla da çekim kalitesi de fena sayılmaz
şimdi ben de yurt dışı sitelerden bakacağım ama orjinalini nasıl ayırt edeceğiz :silent:
İnşallah abi yolun düşerse mutluluk duyarım tabiki birlikte sürmekten.Berkut eline saglık kardeşim çok güzel olmuş Bursaya yolum düşerse birlikte sürelim![]()
1080 p çözünürlükte izleyin lütfen , aksi takirde tost makinasından farkı kalmıyor :cherry: