DJI osmo 4 micro sd kart önerisi

Motosikleti
Yok
Kamera aldım ama çekim yapmak için sd kart gerekti az bişey fiyatlara baktım 1 videoda en az 100 mb/s okuma yazma hızı lazım diyor 4 k cekmek için şu özellikte sd kart olmalı gibi şeyler diyor hangi sd kartı almam uygun olur f/p olarak

Motosikleti
sattık :(
Kioxia markası nispeten daha ucuz oluyor rakiplerine göre, ben 1 tb lik sd kartı çok cüzzi bir fiyata almıştım geçen yıl. Marka tanınmamış gibi gözükse de eski adıyla Toshiba olarak bildiğimiz tanıdığımız bir marka, isim değişitirp bireysel müşteriye değil şirketlere satış yapmaya başladılar.

• Beğen
Tepkiler: pea
Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
sandisk extreme pro
kingston canvas
samsung evo veya proları da olur

ve üzerinde u3 v30 mutlaka yazmak zorunda a2 yazarsa da iyi olur en az 128gb al

Ben aşağıdaki linklerdeki iki tanesini kullanıyorum. 128 veya 256’lık olanlar yeterli. Daha büyüğü hem çok pahalı, hem de kaybolur veya bozulursa insanı üzüyor.

Bu arada Sandisk’in çok sahtesi var piyasada, ucuz olduğu için her yerden almamak lazım.

128 GB

256GB

İyi bayramlar.

Motosikleti
Yok
Ben aşağıdaki linklerdeki iki tanesini kullanıyorum. 128 veya 256’lık olanlar yeterli. Daha büyüğü hem çok pahalı, hem de kaybolur veya bozulursa insanı üzüyor.

Bu arada Sandisk’in çok sahtesi var piyasada, ucuz olduğu için her yerden almamak lazım.

128 GB

256GB

İyi bayramlar.
biraz daha karşılaştırma yaptım genel olarak yazma ve okuma hızı 4k desteği ve f/p olarak attıgın 256gb lik lexar micro sd kart iyi duruyor siparişi verdim saol

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar