Dizlik önerisi

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kesinlikle kaval kemiğinikapatan dizlik almanı tavsiye ediyorum. çünkü kaza anında kaval kemikleri parçalı kırıklar şeklinde kırılıyor şiddetle tavsiye ediyorum

2. ürünü kullanıyorum.gayet iyi, aynı zamanda soğuktan da iyi koruyor.ilkine de bakmıştım ama daha çok voleybolcu dizliği gibiydi.

Ben ikisinide aldım. Ama genelde dizi kapatan daha az yer kapladığı için günlük kısa mesafelerde onu kullanıyorum. Mafsallı uzun olanlar biraz daha rahatsız kullanımı ve çantalarda yer kaplıyor. Birde mafsallı olanların yan plastik parçaları depoyu ve yan kısımları felaket çiziyor. Alırken görmeden alma. İnternetten satın alıpta kullanırken depo yanları çizilirse kaş yaparken göz çıkarırsın. Sonra birde depo kılıfı peşinde koşturursun.

Kesinlikle bu ikisini de önermiyorum, biraz pahalı ama son kuruşuna kadar hak eden dizlik Dainese Knee V. İnanılmaz rahat ayağında olduğunu bile unutuyorsun. Pantalon içine giyebiliyorsun yapısı nedeni ile. Tasarımı sayesinde bot da giyebiliyorsun. Bunu alıp bir de kaval korumalı bot alırsan ayak parmağından diz kapağının üstüne kadar koruma sağlamış oluyorsun.

http://www.dadasmotor.com/urun_detay.asp?urun=338

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar