Kucukmu gormez.Bence hic gormez,artik.
Aksam kahvede haberlerde aha bu benim ezdigim motor ya la diyerek hava atip kahkahalarla gulerler.
Cunki bu karaktersizlikte bir insan karsindaki.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:20 ----------
http://www.zaman.com.tr/haber.do;jsessionid=326613A17389368D08B03FF159470D9E?haberno=511996
Bu adam 2 yıl yatmadı arkadaşlar. Karşınızda nasıl tipler var bir daha düşünün.
Gültepe sokaklarında kabadayı kabadayı geziyorlar ellerinde tespih...
Daha hiç kullanmak gerekmedi son ihtimal dir fakat inanınki bu ve bunun gibi birkaç olaydan sonra cephanelik gibi geziyorum artık. Çantamda cebimde ve mutlaka her zaman elimde hep birşeyler vardır. Hiç boş dolaşmam. Alışveriş merkezlerine giremiyorum çoğu zaman.
Eğer birisi ölücekse o ben olmama gerek yok. Nasıl olsa öldüren 2 yılda dışarıda. Onun için bakın birgün benim gibi bi şizofrene denk gelirsiniz. Neye uğradığınzı şaşırırsınız.
Bu yüzden fazla maceraya girmenin manası yok. Boşuna gazlamayın birbirinizi.
Yanlış anlaşılmasın şiddete sonuna kadar karşıyımdır ama kaçınılmazsa diyedir. Tedbir amaçlı. Şöyle şöylim adam bana bıçak çekti, daha yeni olay gecenin bir yarısı tenha biryerde elim cebimde arabadan inerken kapı cebinden aldığım biber gazı elimde vaziyette yine de konuşarak tatıştırdım adamı ya hapyıldı ya sarhoş. Öyle bir uçurum kenarıki (bilenler bilir rumeli feneri köyü kalenin oradaki koyun kayalıklarındayız o anda ) o anda bir kıvılcım o adamın ölümü olucak büyük ihtimal herşey bir parlamaya ve insanın içindeki psikopatın dışarı çıkmasına bakar. Fakat marifet bunu çıkarmamakta. Her zaman bir yolu daha vardır fakat şiddett en son ihtimal olmalı....
Lütfen böyle şeylere prim vermeyelim.