Dizel Triger Değişimi?

Katılım
27 Şub 2013
Mesajlar
696
Motosikleti
Ybr, Cygnus L
6 ay önce İbiza 1.4 Tdi araç aldım, triger seti ne zaman değişmiş bilmiyorum, ustalar da net bişey söylemiyor, riske girerek 10.000 km kullandım şimdi biraz durumumu düzeltip değiştirmek istiyorum, öğrenmek istediğim şey, özel servis bu değişimi garantili yapar mı?
 
Katılım
15 Ara 2010
Mesajlar
388
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Triger degisimi kmye baglidir hocam 100.000 km devirdiyse arac degistirilme zamani gelmistir.servis yaotigi her isi garantili yapar yalnuz cik fahis fiyata yapar.ben gecen ay triger setini degistirdim devirdaim pompasi 4 litre antifirizle 400liraya maloldu.serviste yaptirsam 1000 kiradan asagi cikmazdi.ustelik usta tanidik oldugu icin yalnizca 100 lira iscilik vermeme ragmen.
 
Katılım
27 Şub 2013
Mesajlar
696
Motosikleti
Ybr, Cygnus L
Araç 164.000'de, aldığımda sormayı unutmuşum adama kaç binde değiştirdin diye, şimdi de numarası yok. Kafam rahat olsun diye değiştirtcem. Servise bi hesap çıkartcam kaç para diyecek bakalım. Özel servis 500 Tl çıkardı. Triger seti+ devirdaim pompası+ işçilik.
 
Katılım
28 Ara 2011
Mesajlar
496
SAtış sözleşmesinde numarası yazması lazım oradan bulabilirsiniz belki.
 
Katılım
1 Nis 2005
Mesajlar
2,168
imkanın var ise değiştirmen yararına olur.
takside çalışırken saçma sapan bir yerde yolda kaldım. öncesinde de gidişinde sesinde hiç bir şey belli olmuyordu.
 
Katılım
4 Mar 2007
Mesajlar
2,414
Motosikleti
BWS 100
Triger ariza yaparsa, motoru elinize alma ihtimaliniz var. 80 bin km de degisir genelde. 100 bine kadar idare eder. Hor kullanilmadiysa.
Sifir aldigimiz c5 in ikinci trigerini 180 bin km de degistirdik 2 ay once.
160 bindeki araci da degisitirin iciniz rahat olsun, zamani da gelmis sayilir.
Ozel serviste 500 tl fazla degil. Guveniyorsaniz orada degistirin. Yetkili serviste 1000 e yakin cikacaktir.
 
Katılım
27 Şub 2013
Mesajlar
696
Motosikleti
Ybr, Cygnus L
Trigerin olduğu yerden gıy gıy gıy şeklinde bir ses geliyordu. Maddi durumlardan dolayı erteledim durdum, Bugün triger setini, devirdaim pompasını değiştirdim ve ses hala devam ediyor, aynı ses, moralim bozuldu, usta kayış sesi normal diyor. Triger kayışından ses gelir mi arkadaşlar var mı bileniniz?
V kayışı sesi değil, söküp dinledik.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst