[Diyarbakır - MT]

yakında alacam kardes yetti artık yav millete bak hele vızırvızır geziyolar canım çekti bende alıyom maaşımı bi alim :))

sevgili piran diyarbakirlilardan bu siteye girip forumlarda fikir beyan etmelerinimi bekliyorsun. Cok guldum yahu. Sen diyarbakirda yasamiyorsun galiba....

Olsun iyi yapmışsın kardeş.İstersen bir tek sen ol burada farketmez.:cat:
Hayırlı olsun.:rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
diyarbakır.mt ramazan bayramınız kutlu olsun:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ben Kilisliyim ama Diyarbakırda Karakaya Barajında çalışıyorum...Haftada birde diyarbakıra gelirim...Çoğu zaman motorla (CBR 125) le geliyorum az yaktığı için....

selam kardeş bende diyarbakırdan umarım bütün diyarbakırlı kardeşler burda buluşuruz.

selam dostum

bende batmandanım biliyorusun diyarbakır dibi dalga gecenler aynaya bakabilirler hemde chooper dikiz aynasına tersten saygılarımla

Tüm hemşerilerime selam olsun. Bende artık aranızdayım. Herkese keyifli kazasız bol sürüşler dilerim.

diyarbakırlı hemşerilerim katılımlarınızı bekliyoruz gezdiğiniz yerlerin resimlerinide formda yayınlayınki bizde sizinle(resimler sayesinde)gezelim

sevgili piran diyarbakirlilardan bu siteye girip forumlarda fikir beyan etmelerinimi bekliyorsun. Cok guldum yahu. Sen diyarbakirda yasamiyorsun galiba....

hooooo birader buralarıdamı karıştırdın...ayıp ya...:p

Bende Silvan'da büyüdüm...kürtlerle pazarda su satardım...birde küfür öğrettiler sürekli eder dururdum...P bi keresinde Silvan karakoluna gitmişim...babamı çağırmışım...yok denince...karakolun camını çerçevesini taşla indirip kaçmışım...yıl 1985...:queen: camları babam yaptırmış...benide yakalayamamış kimse o gün...valla hatırlamıyom...bizimkiler anlatıyor...bi günde hükümet konağının bekçi kulubesine af buyrun tuvaletimi etmişim...:queen:

hiç unutmam tankerle ıslatılırdı yollar...suyun üzerinden atlardık...güzel günlerdi be...

Vaaay sevgili dünürüm seni bizim buralarda görünce mutlu oldum yahu..
naptın motor duruyormu hala ?

Vaaay sevgili dünürüm seni bizim buralarda görünce mutlu oldum yahu..
naptın motor duruyormu hala ?

ulan hayırsız dünür napim...takılıyoz işte...nefes alıp veriyoz...oksijen tüketiyoz...zararız dünyaya yani...:p

biraderim orası yan gelip yatma yeri mi...:queen: :cherry: :rendeer: rapor et kendini bi ...tekmil ver...:p

Diyarbakır mt sizden neden hiç ses çıkmıyo?:silent:

Diyarbakır MT nerelerdesiniz yav.Çıkın attırın yollarını tozunu dumanını.

Bende Diyarbakırda okuyorum. Şehir güzeldir batıda pek bilinmez ama gerçekden Türkiyedeki çoğu ilden güzeldir. Görmeden Yorum yapmayalım bence.

29 Ekim'de İstanbul'da düzenlenecek olan kortej çok anlamlı olucaktır diye düşünüyorum.orada yazılmış "haydi İzmir size yakışmıyo" falan çok yanlış.Haydi Türkiye tüm MT il grupları aynı gün tek kalp olalım
Bence her şehrimizde aynı gün tüm motosiklet tutkunlarını kortej içinde bulundurmak en güzeli olacaktır.Bu olay sadece İstanbul ve İzmir'de tıkanıp kalmamalı.Her fırsatta yakınmasını biliyoruz:
-Bizleri farkedin artık!" diye.
Eğer ki bu kortej olayını tüm şehirlerimizde aynı gün içerisinde yaparsak; artık bizlerin serseri motorcular olmadığımızı da anlarlar...:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar