Diyarbakır-Mardin-Batman Gezisi 1100km

sizi sadece tebrik ediyorum gezi süper olmuş 125cc klasmanında bir motosiklet ile 1100 km gezmeye çıkmak cidden cesaret gerektiren birşey. ben fazer 600 ile ankara eskişehir ( 240 km ) gitmeye bile dayanamıyordum =) ama geziniz ve resimleriniz süper olmuş.

güzel gezi elinize sağlık van a geleceğiniz zaman önceden haber verirseniz size seve seve eşlik ederim.

Motosikleti
Honda CL250 /tvs jüpiter 110
güzel gezi elinize sağlık van a geleceğiniz zaman önceden haber verirseniz size seve seve eşlik ederim.
teşekkür ederim. mayıs sonu haziran başı gibi planlıyorum kesinleşince sizi haberdar ederim çok sağolun.

Çok güzel gezi yapmışsınız. Fotoğraflar ve bilgilendirmeler de çok iyi. Tebrik eder, kazasız ve keyifli sürüşler dilerim.

Keyifle ve imrenerek okudum ve baktım resimlere...bir de Maşallah diyerek.. :)

Hep merak ettiğim yerler. İnşallah birgün tee çanakkale'den oraları gezmeye gidebilirim

Çok güzel bi gezi olmuş , gerçekten mükemmel ötesi yerler ,tarih doğa iç içe . Bizlerle paylaştığınız için teşekürler

Helal olsun genç dostum, motosiklet sevdasının motor markası ve CC ölçüsüyle değil, yürekle olduğunu en baba haliyle ispat etmişsin. Yolun açık olsun, daha uzun soluklu ve bol fotolu gezilerinin devamını dilerim. Kameran çok güzel, onu destekleyecek bir de foto sehpası (tripot) alırsan, daha panoramik ve kaliteli fotolar çekebilirsin. Tek başına gezmen, bu kadar içerikli ve güzel bir tur yapmana vesile olmuş. Yürekten kutluyorum...

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Tekerinize emeğinize sağlık.. Tarlanın sürümüne takıldı aklım, nasıl bi hata olabilirki tarla sürerken hocam aydınlatırsan beni sevinirim :)

Dostum çok güzel bir gezi. İmrendim doğrusu. Bende oraları seneye gezmeyi planlıyorum. Bakalım kısmet

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar