diskte sürtme

arkadaşlar merhaba ön fren diskimde sadece bir noktada sürtme sorunu var elle döndürdüğümde bir tur rahat dönüyor ancak bir noktada kasıyor kendini diski yeni değiştirdim yamukluk yok kaliperin pistonlarini keçelerini değiştirdim vs vs ama sorun çözülmedi şüphelendiğim noktalar şunlar bu motoru kazali halde alip topladım aldığımda ön amorsitör boruları yamuktu ayrica ön mil de yamuktu bunları düzelttirip taktım illaki az da olsa yamukluk kaldi bu parçalarda bunlardan kaynakli bir problem olma şansı nedir acaba veya başka bir kaynağı olabilirmi sorunun motosikletim cbr 125 2010 model

Motosikleti
Ns200 15"
Jantınız göbek kısmından yamulmuş olabilir veya aldığınız disk hatalı olup yamuk olabilir. Frene bastığınızda fren manetinde bir geri tepme hissediyor musunuz yoksa stabil şekilde durabiliyor musunuz? Tekerleği çevirdiğinizde tekerlek tamamen duruyor mu yoksa sadece ufak bir sürtme sesimi çıkıyor?

daha önce yamuk diskli bir motor kullanmıştım sanki abs varmışgibi tutup birakiyor fren kolu geri tepiyordu ancak bunda bu durum yok diskin yamuk olduğunu düşünmüyorum çünkü söktüğüm diğer diskte de sadece bir noktada sürtme problemi vardı fren performansı gayet iyi fakat sürtme var dediğim gibi bu jantın vs yamukluğunu nasıl anlarım

Motosikleti
Ns200 15"
daha önce yamuk diskli bir motor kullanmıştım sanki abs varmışgibi tutup birakiyor fren kolu geri tepiyordu ancak bunda bu durum yok diskin yamuk olduğunu düşünmüyorum çünkü söktüğüm diğer diskte de sadece bir noktada sürtme problemi vardı fren performansı gayet iyi fakat sürtme var dediğim gibi bu jantın vs yamukluğunu nasıl anlarım

En güzel balans makinesine bağlayarak belli olur veya motosikletin önünü biri kaldırabilirse lastiği hızla çevirerek bir yamukluk varsa görebilirsiniz. 80 Km/h geçtiğinizde önden titreşim hissediyormusun.

hissedilir bir titreşim yok ancak yamukluk olması yüksek ihtimal çünkü motoru aldigim zaman önden ciddi kazası vardı bu jantı sanayideki lastikçiler düzeltebilir mi yoksa özel olarak bu işlerle uğraşanlar var mı acaba

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar