Disk Kilidi vs. Alarm... Sizce?

s.a arkadaşlar. Motosiklet güvenliği hususunda, bakıyoruz ki kaliteli bir disk kilidi (abus mesela) 400 tl civarı. Ama Spy 5000M montaj dahil 350 lira. Biraz mülahaza edilince anlaşılıyor ki alarm daha korunaklı. yani bir zincir bir kilit artı spy yeterli olur. ki uzaktan kumandaya uyarı göndermesi vs. çok hoş artılar. Yorumunuz nedir?

Kasko daha hesaplı olabilir artı olarak yanınızda kilit vs taşımazsınız ya da küçük bi kilit taşırsınız ağır olmayan, kafanız rahat olur yan yattı çamura battı vs.
Motosiklet in marka modeli nedir onuda yazarsanız iyi olur.

Kasko daha hesaplı olabilir artı olarak yanınızda kilit vs taşımazsınız ya da küçük bi kilit taşırsınız ağır olmayan, kafanız rahat olur yan yattı çamura battı vs.
Motosiklet in marka modeli nedir onuda yazarsanız iyi olur.
Almaya hazırlandığım ybr hocam. Ehliyet sınavını bekliyorum. Ybr için kasko fazla olmaz mı?

Abus granit 8077 detecto ve spy 5000m kullanıyorum. Evimin önünde sabit duran bir de zincirim var. GPS sistemi için de araştırma yapmıştım ancak şimdilik almadım. Aklım kalmıyor değil. Kasko çok çıkıyor.

bence 60-70 liralık mts vs gibi disk kilitleri yerine U kilitleri disk kilidi olarak kullanılması daha tercih edilebilir diye düşünüyorum. bunların alarmlı olanları da mevcut ya da ayrı olarak alarm takılabilir.

VYZdmj.jpg

Abus granit 8077 detecto ve spy 5000m kullanıyorum. Evimin önünde sabit duran bir de zincirim var. GPS sistemi için de araştırma yapmıştım ancak şimdilik almadım. Aklım kalmıyor değil. Kasko çok çıkıyor.

Memnunum ancak yer sıkıntım yüzünden mikrodalga sensörünü koyacak sağlam yer bulamadım. Sasiye gizleyince de metal düzgün çalışmayı engelliyor. O yüzden alarmın hassasiyetini artırıp mikrodalga sensörünü kullanmıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar