Disk kilidi önerisi

Merhaba,
F850 Gs için kullandığınız, memnun kaldığınız ya da korur dediğiniz disk kilidi önerilerinizi bekliyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aynı anda açmışız aynı konulu başlığı :cherry:

ABUS 8077 almıştım Amazon'dan 4000 liraya, memnunum şu an gayet, gerçi memnun olmamalık bir durum olmadı yani çalmaya teşebbüs vs.. Ama alarmı falan düzgün çalışıyor en azından, test ettim :D

Motosikleti
DUKE 250
bende 30€ kısıtı gelmeden önce 4087 tl ye abus 8077 almıştım,
varlığı güven veriyor açıkcası.

o motora abus lazım ki hırsızı caydırsın. daha altı iş görmez paraya kıyıp almak lazım

Motosikleti
Honda CB750 Hornet - Triumph Bonneville Bobber
Hangisini alırsan al disk kilidini hatırlatma kablosu olmadan kullanma , bugün densizin teki benim kabloyu manetten çıkarmış , kiliti unuttum Allah'tan motoru geri ittimde fark ettim , gaz verip ileri yürüsem ciddi sıkıntı yaşayacaktık :(

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Disk kilidi yerine U kilit seçeneğini de düşünebilirsiniz.

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hangisini alırsan al disk kilidini hatırlatma kablosu olmadan kullanma , bugün densizin teki benim kabloyu manetten çıkarmış , kiliti unuttum Allah'tan motoru geri ittimde fark ettim , gaz verip ileri yürüsem ciddi sıkıntı yaşayacaktık :(

Bende o tiplere sinir oluyorum, yahu ne diye kurcalarsınız elalemin motorunu, adam onu oraya taktıysa bi bildiği vardır, hey Allahım ya..

Aynı anda açmışız aynı konulu başlığı :cherry:
Oluroyle :)
ABUS 8077 almıştım Amazon'dan 4000 liraya, memnunum şu an gayet, gerçi memnun olmamalık bir durum olmadı yani çalmaya teşebbüs vs.. Ama alarmı falan düzgün çalışıyor en azından, test ettim :D
Abus markasinda hemfikiriz, modeller o kadar cesitlenmis ki.. tesekkurler.
bende 30€ kısıtı gelmeden önce 4087 tl ye abus 8077 almıştım,
varlığı güven veriyor açıkcası.
Tesekkur ederim.
o motora abus lazım ki hırsızı caydırsın. daha altı iş görmez paraya kıyıp almak lazım
Abus markasinda hemfikiriz.
Abus 8008 tavsiyemdir. Zincir takviyesi olmadan sadece disk kilidinin güvenlik seviyesi 19/20'dir zincir ile birlikte en yüksek seviye olan 20/20'ye ulaşıyor.

https://www.hepsiburada.com/abus-8008-12ks120-granit-kombine-kilit-p-HBCV0000309S61

Ben bu kombine seti kullanıyorum.
Tesekkurler, bi bakayim bu zincire de.
Benim de basima gelmisti :)
Disk kilidi yerine U kilit seçeneğini de düşünebilirsiniz.

U kilit hic kullanmamistim. Inceleyecegim tesekkur ederim .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar