Dişim Ağrıyor Off Off

2 ay diş ağrısı çekilir mi arkadaşım araştır illa ki çevrenden eş dostun bildiği tanıdık iyi bir dişçi vardır en azından ağrını sızını kesecekse de o kessin yok rakı yok antibiyotik herkes doktor olmuş ..

aslında benim dikkat çekmek istediğim şey şudur istanbulda bir üniversite hastanesine dolgu yaptırmak için yada diş yaptırmak için gittiğinizde 4 ay la 8 ay gibi tarıhlere gün veriliyor acil durumlu olanlarada en erken 2 ay gün veriliyor özel hastaneye 300 500 lira verirseniz yapılıyor fakat gariban vatandaş bu ağrıyı bu sancıyı çekmek zorunda kalıyor arkadaşların rakı votka iç demesi tabiki işin espirisi şakası ama gerçek olan şudurki türkiyede hastanelerde gerçekten iş yaptırabilmek çoook zor

2 ay diş ağrısı çekilir mi arkadaşım araştır illa ki çevrenden eş dostun bildiği tanıdık iyi bir dişçi vardır en azından ağrını sızını kesecekse de o kessin yok rakı yok antibiyotik herkes doktor olmuş ..

herkese böyle laf sokuyorsan, gerçekten kelle koltukta geziyorsun sen Turgay :wiinkk:

F54

Diş ağrısı çok kötüdür verdiğim tavsiyeler işe yarar
Yanlış anlama ama sakarya da olsan ben o ağrıyan dişine dolgu yaptırırdım bi öğrenci kardeşime yardım etmek isterdim yani

Kafandan ilaç söyleyenlere uyma kafana görede ilaç kullanma. Dişin ağrıyorsa karanfil çiğne şu kebapçıdan çıkarken kasanın yanında duranlardan kuru olanlar. Bir kaç tane ağzına at çiğne tükürüğünü atma hamur haline gelen karanfili ağrıyan dişine koy tükürüğünlede dişine doğru doldur bu işlemi tekrarla. Etken madde tüküğe ekstrakte olacağından tükürüğünü atma sakın. Bu seni idare eder ağrıyı keser etkisi geçince tekrarla doğal bir yöntem doktara gidene kadar idare et.

tcs

benim de dişimin çekilmesi gerekiyo ama cesaret edip çektiremiyorum . Alt azı diş ön taraftan kırıldı ara sıra ağrı yapıyo cesareti toplayıp çektirmem gerekiyo .

Ilac kullanmiyorum elimden geldikce ama arada bir agri kesiyle gecistiriyoruz

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:34 ----------

Abi bir dis icin gittim doktora 12 sene ince cektirmis oldugum disin koku kalmis ameliyat dediler 20 yas disime cekecegiz dendi neler cikti neler :)

Abi nobet tutuyorum is yerindeyim rakiyi kim kaybetmiste ben bulacagim ;) hafta sonu gargara degil direk mangal ve raki keyfi yapacam :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:26 ----------

Anlasildi beni alkolik edeceksiniz hepiniz ayni kafadasiniz ;)

bugün bir gargaşayla çapa da kanal tedavisi yaptırttım ama geçici dolgu en azından ağrılarımdan kurtulacağım bır hafta sonra tekrar bakacaklar baya zormuş ya bu kanal tedavisi denilen illet 1.5 saat sürdü gene bitiremediler

bugün bir gargaşayla çapa da kanal tedavisi yaptırttım ama geçici dolgu en azından ağrılarımdan kurtulacağım bır hafta sonra tekrar bakacaklar baya zormuş ya bu kanal tedavisi denilen illet 1.5 saat sürdü gene bitiremediler

tecrübe kazanmışsın bi danışalım...:p

çürük dişim var ama ağrımıyor....tedaviyle kurtarsakmı...yoksa çektirsek mi...

çektirdikten sonra implant yaptırsak vidalı dahamı mantıklı ne diyosun...dişçiler genelde diş kurtarma taraftarıdır bildiğim kadarıyla ben çektirme sevdasındayım...

F54

metoş bence orj bozma aga iplant vs seni bozar 600euro:sunny:

F54

kanka elinden geldiğince kendi dişlerini çektirme benden sana tavsiye

abi araştırma hastanelerine gidersen siz dişimi çekin desenizde dişin kanal vb bir operasyonla kurtulma şansı varsa çekim yapmıyorlar o dişi kurtarma yoluna gidiyorlar bilgin olsun diş ağrılarında başlamadan bence kurtarma yolunda bir adım at muayene ol çünkü baya uzun sürüyor yapımı.

vallaha tuzladayim bende dis agrisindan gittim randevu aldim iki gun sonrasina halettim isimi o yuzden tuzlayi cok seviyorum istanbulun bir ilcesi ama huzurlu sakin istedigin herseye ulasabildigin bir ilce. neyse nerelere geldik baska hastanelerde alternatif doktorlar ara kardesim.

hallettim uzun sürdü ama güzel oldu iki dişimin ikisinide yaptırdım :) ağrısız yaşamak güzel

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar