Lifan Discovery 150 LF150-9J

lifan discovery gerçekten güzel makina. her türlü parasının hakkını verir. motor şimdi memlekette, bir an önce memlekete gidip motorumla dağ bayır gezmek istiyorum. artık her gece rüyalarıma giriyor. önümüzdeki haftalarda bu motorla uzun yol yapmayı düşünüyorum. inşallah bol bol resim çekip detaylı bir inceleme yapacağım.

hadi canım sende bendede var kangda 125-11 oda çin malı ama ybr falan görmedim daha önümde bi tek titan var zorlayan bence bu motorda çok hoş duruyo kardeş

çin malı mı bu motor?
-------------
çinçon muş =) ama herkes memnun gibi motorundan...
umarım, kullanırken toz kondurmayan ama satınca motorunu kötüleyenlerden değilsinizdir.

Son düzenleme:
Mrb arkadaşlar bende yeni aldım motoru daha 400 km. de sizesorucağım sorular var motorun yedek deposu kaç litre ve ortalama kilometrede nekadar yakıyo bilen varmı acaba ? :wiinkk:

Slm arkadaşlar bu forumdan yola çıkarak araştırdım ve bugün gidip bir siyah lifan discovery aldım haftaya gelecek umarım burada yazdıklarınız doğru çıkar :p kullanıp göreceğiz... :D

Verdiğin bilgi için t.ş ederim motor gercekten cok güzel alıcak kişilere tavsiye ederim 150 lilik olmasının hakkını veriyo bence :cherry:

Arkadaşlar bu lifan discovery için grenaj yok mu? biraz modifiye etmeye çalışsak?

Arkadaşlar bu lifan discovery için grenaj yok mu? biraz modifiye etmeye çalışsak?

zannetmiyorum olucağını yani çok değişiklik yapman gerekir bir de o parayı ona harcamaya değmez çünkü nereden baksan yaklaşık 2000 liranı yer. sadece kafa granaj camları 200 liradan başlıyo en dandiği. Sen hesapla gerisini...

Arkadaşlar bu motoru bende almak istıyorum fiyat bakımından uygun.Kullanan arakadaşlar burada bilgilerini paylaşırlarsa cok iyi olur cünkü vitesliye başlangıç motoru olarak kullanmak istiyorum bunu.

Kimse kullanmıyor mu bunu ya bılgı vercek insan yok yazılanlar var ama cok az yani alsam acaba memnun kalırmıyım bu motoru sizce ?

ben araştırdım fiyat bakımdan olsun kullanabilirlikten olsun çok uygun olduğu kanısına vardım benim de ilk vitesli motorum olacak fabrikadan daha çıkmadı önümüzdeki haftasonu elimde olacak motor bakalım beklersen ben sana söylerim kullanımını :D

Bu performansa göre fiyat gerçekten cok iyi cünkü ben bu motoru alıp ömür boyu kullancagımı sanmıyorum cunku zamanı gelınce değiştirmek büyütmek isticem zamanla yetmeme durumu olur ama başlangıç olarak en uygunu bunu gördüm.ondan gerçekten yazılan performanslar var mı diye soruyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar