Discord kanalı

Discord kanalımıza katılırmısınız ?

• Katılırım

Oy: 4 33.3%
  • Katılmam

Oy: 8 66.7%

• Kullanılan toplam oy
    12
Topluca haberleşmek etkinlik duyuruları gibi birçok şeye sesli ve yazılı kanallarla ulaşabileceğimiz bir discord kanalı kursam kimler gelir acaba türkiyede büyük bir motosiklet discord kanalı bulamadım biliyoruz ki günümüzde herkes form kültürüne ayak uyduramıyor discord daha genel bir yer acaba kimler gelir

Motosikleti
CBR 125 R 2014
O iş biraz sıkıntı. Ardinol daha önce kurmuştu ama o da kapatmış sonradan.

Motosikleti
D400
Motosikleti
CBR 125 R 2014
hala nickimi yanlış yazıyorsun, tesüf ederim.

Cok fazla üye vardı 5-6 kişi aktif yazıyordu. Birisi birisine soru soruyor 3 gün cevap gelmeyince trip atıyordu :D

İstersen sende ac dene şansını.

kusura bakma bu aralar sorun var yazarken karışıyor ortalık :D

yec

Motosikleti
Joymax Z+ 250
hala nickimi yanlış yazıyorsun, tesüf ederim.
Haha, ben de şimdi dikkat ettim. Şimdiye kadar benim de aklımda Ardinol olarak kalmış.
Bence tesüf etme, Teessüf et. Yine de sen bilirsin. :mrgreen:

Motosikleti
D400
kızdırmayın beni bu gezegeni parçalarım

images

genel wp ya da discort gruplarında gördüğüm motor gruplarında özellikle salak bir ego kasmaya gidiyor birden herkes sidik yarıştırıyor sonrada grup çöküyor resmen kimisi çıkıyor kimisi atılıyor sonra o ayıklananlar başka grup kurup eski gruptan üyeler alıyor bu sefer eski grup yöneticileri ağlıyor niye oraya gidiyorsunuz falan diye salak saçma ergen muhabbetler oluyor :D ondan pek sağlıklı olmuyor bir de arndiol un dediği gibi sanki manitasıyız da anında cevap yazılmayınca herkese trip atıyorlar salak bir ortam oluyor istersen kur katılırım ama arada yazarım keyfim isteyince yazarım baştan diyim de :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar