Disco Da Moto şow

Arkadaşlar dün saat 02:00 sularında kankim free01, ben harleyci bir kardeşimiz ve honda goldwini olan bir abimizle disco nun içinde tur attık racingciler gelmedi ektiler sağolasıcalar,sadece egzost sesi, millet dansı bıraktı sadece egzost ve gürültüsünde çoşup eğlendi resim koyamıyorum çünkü sadece motorların far ışığında şow yaptık, bar ve insanların etrafında 2 tur attık.Bana göre müthiş bir eğlenceydi paylaşmak istedim,

valla, yaz da ne yazarsanı yaz diyecek hale geldim :) dans pistine mi soktunuz koca motorları anlamadım ben.

evet aynen öyle dans pistine soktuk motorlarıı ama millet koptuuuuuuuu

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
vaaay yaptınız demek ha.racingler niye gelmedi peki?

walla bilsem kulaklarını çekerdim hem söz verdiler hemde yaya bıraktılar olsun yinede manzara çok güzeldi

millet de dansetti ha? kasklarınız var mıydı? dizlikler? kasklar o sıcakta buğu yapmadı mı mesela? gecenin bu saatinde anca böyle sorular geliyor aklıma valla.

Ne kadar eğlenceli olmuştur. :cat:

watercolours. Disco nun icinde diyor adam ya ne kaskı :p

Motoru apartman koridoruna sokuyorum ya ben koridorda ve merdivenlerde kask takmalımıyım sence? :D :queen: :rendeer: :rendeer:

orda olmayı isterdim ama nasıl edek olmadı bidaki sefere kendi motorumla gelirim artık nede olsa artık motorumuz oldu darısı olmayanlara olur

bence saçma sapan bişey olmuş ama eğlendiyseniz eğer ne mutlu size. benim eğlence anlayışımın içerisinde diskoya motor sokmak ve birlikte dans etmek gibi şeyler malesef yok..

ilnapoli' Alıntı:
bence saçma sapan bişey olmuş ama eğlendiyseniz eğer ne mutlu size. benim eğlence anlayışımın içerisinde diskoya motor sokmak ve birlikte dans etmek gibi şeyler malesef yok..
o zaman sen dünyalı ve motorcu deilsin. Kardeş düşünsene egzoslarla müziğe tempoooo varmı daha kopuk bişey

:silent:

valla kabul, ben böyle ne motorcu ne de dünyalı olmak isterim, her motorcu ve dünyalı böyleyse eğer.

ilnapoli bende sana katılıyorum...
bakın benim motoruma demek için yapılıcak en saçma eylemlerden biri bence.
racing ciler uyanık çıkmış cümle alemi kendine güldürmemiş...
allah akıl fikir versin

:queen: Başka hangi mekanlara sokabiliriz motorları, bilgi lütfen....:queen:

bununla nasıl eğlenilir anlayamadım valla.belkide yaş geçtiği için bana garip geliyo.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar