Diriliş Ertuğrul Oyuncusu Arda Öziri Motosiklet Kazasında Hayatını Kaybetti..

Arda Öziri bu sabah geçirdiği motosiklet kazasında hayatını kaybetti. Hürriyet'te yer alan habere göre; Kaza sonrası Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilen Arda Öziri, yapılan müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Oyuncu, Diriliş Ertuğrul dizisinde rol alıyordu..

kMUuw8.jpg

ccNNth.jpg

ARDA ÖZİRİ'NİN ARKADAŞI SON ANLARINI ANLATTI

Arda Öziri'nin yakın arkadaşı Cengiz Çolak, oyuncunun son anlarını anlattı: Akşam Şampiyonlar Ligi finalini izlemek için bana geldi. Keyifli bir akşam geçirdik, bol bol güldük. "Bu saatte gitme, kal" dedim ama Saat 03.00 gibi çıktı. TEM'de kaza geçirmiş. Çok üzgünüm, çok yakın bir arkadaşımı kaybettim" dedi.

dQ7aRS.jpg

ARDA ÖZİRİ KİMDİR?

Arda Öziri, 14 Eylül 1978 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk bölümünü bitirdi. Aynı zamanda 'Anemi' isimli grupta vokallik yaptı.

ARDA ÖZİRİ'NİN OYNADIĞI DİZİ VE FİLMLER

Aşkın Bedeli - Poyraz (2013-2015)
İnsan Aldandı - Güven (2009)
Son İstasyon - Burak (2010)
Farklı Desenler - Komiser Aziz (2011-2012)*
Farklı Boyut (2009)
Akasya Durağı - Başkomiser Yardımcısı Tolga(2010-2011)
Cemile - Kaan (2006)
Dolunay - Erdem (2005)
Kandil (2005)
Memleket Hikayeleri - Irmağın Aldığı Gelin (2005)
Büyük Umutlar - Özgür (2004)
Ah Be İstanbul (2004)
Kampüsistan - Yiğit (2003)
Estağfurullah Yokuşu (2003)
Asmalı Konak - Haluk (2002)
Kınalı Kar (2002)
Yedi Numara (2000)
Dadı (2000)
Ruhsar (1997)

Ekli dosyalar

• arda-oziri-motosiklet.jpg
    arda-oziri-motosiklet.jpg
    80.8 KB · Görüntüleme: 21,446
Moderatör tarafında düzenlendi:
saat 3 te tem boş değilmidir ya çokmu sürat yaptı acaba allah rahmet etsin

Allah rahmet eylesin, Mekanı cennet olsun inşallah...2017den beri o kadar çok motosiklet kazası okuyorum ki iyice soğumaya başladım motosikletden hem büyük haz ve zevk alıyorum hemde motorcular tek tek gidiyor başıma bir iş gelmeden bıraksam mı bu işi diyorum. En çokta bana bu işi sevdiren Altın Elbiseli Adamın gidişi beni soğuttu, sonra tek teker arifti, okul arkadaşımdı felan derken bu son günlerde etrafımdan çok ölümlü kaza haberi almaya başladım, Rabbim hepimizi korusun inşallah...

Motosikleti
Yamaha XT600
Allah rahmet eylesin geçen seneden beri tanındık/tanınmadık birçok insanı kaybettik malesef.Bende birkaç gün soğuyorum sonra yine devam motor sürmeye bağımlılık işte bırakılmıyor harbiden

Hachiko bir tane de pozitif haber paylaş be bilader.

Allah rahmet eylesin

Yazımı düzelttim. Dikkatli baktım. Arka tekeri oraya koymuşlar. Sanırım MT09 bu

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:08 ----------

Yok Mt'de değilmiş, gidon ve lastiklere bakınca XMAX sanırım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:11 ----------

https://m.sabah.com.tr/webtv/turkiye/catchupahaberhd201805271452510

Burdaki spiker akşam yağışlı olan kaygan yolda sol şeritte kontrolü kaybedip bariyerlere çarptığını söylüyor. Çok üzüldüm. Yeniden allah rahmet eylesin.

Allah rahmet eylesin.Bu ülke uğruna canimi veririm ama bu hükümet katil.Avrupa ulkeleri essek mi ,tek parca araliksiz ve daha yumusak malzemeden refüj bariyer yapiyor

Allah rahmet eylesin
Motor 3 tekerli bir scootera benziyor. Lastik çapları küçük ve arkada varyatör gözüküyor.

Yazık. Allah rahmet eylesin. Motorda aprilia mp3, yada piaggio deyin farketmez. Motora takılmayın. Gidene cana takılın :(

Allah rahmet eylesin.
Grup Anemide vokal yaparken seslendirdiği, beni çok etkileyen bir şarkısı vardı t.a.k. diye biraz küfürlü ve duygu yüklü.
Toprağı bol olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar