direksiyon sınavını geçtim

arkadaşlar bugün direksiyon sınavına girdim ve güzel geçti sınav bitiminde komisyon üyeleri geçtiğimi söyleyip tebrik ettiler fakat kafamda bir soru var ehliyetimi ne zaman alabilirim birde 2. el motor alıcam alırken motoru babamın üzerine almak istiyorum kendimi vekil gösterip bunu nasıl yapabilirim alırken yapmayıp daha sonra yapmamda mümkünmü ehliyet basılmadan almaya gitme durumu olabilir ehliyetsiz vekil olamam sanırım

yanlış bilmiyorsam ehliyetinin olması gerekmiyor şahsen ehliyeti olmayıp arabaya , motora sahip olan bir sürü insan tanıyorum ama vekil olayını bilmiyorum.

teşekkürler :) bakalım biraz araştırıyım olmadı basılmasını beklerim bu hafta hallolur sanırım

motoru ehliyetin olmadan da üstüne alabilirsin ehliyetle alakası yok ehliyetsiz sadece motor süremessin ama motoru alamassın diye bişey yok. yinede baban izin veriyorsa onun üstüne al sigorta falan ucuz olur.

kardeşim kesınlıkle kendı üstüne alma ben bir saflık yapıp aldım 450 tl ile 3500 tl arasında sigorta cıkarttılar haberın olsun gıt en yaslı kısıye al :D ben sımdı plaka ruhsatsız dolasıyorum sımdıde cektım motoru dukkanda duruyor artık yaz geldı cevırme cok dıkkat et kendı ustune alma sakın

babamın üstüne alıcam sigortadan dolayıda ayrı olarak kendimi vekil kullanıcı olarak gösterme durumu oluyormus onuda yaptırmayı düşünüyorum boylece sınır kapısından filan geçebiliyormusuz kendi üstümüze olmasa bile birde başkasının üstüne olsada ruhsat ve ehliyet yanımızdaysa çevirmelerde filan bir problem olmuyor değil mi yada muayenede filan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar