Direksiyon sınavını geçtim şimdi ne yapmalıyım ??

Arkadaşlar abilerim kardeşlerim bugün direksiyon sınavına girdim ve hocalar geçtiğimi söyledi ve bir siteye gir randevu al falan dediler ama acele ile söyledikleri için anlamadım hangi siteye girmeliyim o randevuyu ne için yaptırmam gerekir anlamadım yardımcı olursanız sevinirim...

Hocaya sorsaydin dosyanin ne zaman cikacagini. Dosyanin cikacagi gunden 1-2 gun sonrasina (ne olur ne olmaz dosya gecikirse diye) randevu almalisin. Dosyan eline gecince yaklasik 260 lira civari parayi bankaya yatirip dekontlari alicaksin. Sonra randevuya...( soylemis oldugum islemler B sinifi ehliyet sahibi olup yanina A sinifi ekletecek icin)

Bankalar uğraştırıyor, parayı vergi dairesinden yatırırsan daha rahat halledersin bankalarda sıkıntı oluyor kod felan ho bu arada.

Gireceğin sitenin adresini özelden atabilirim. Yalnız vpn açman gerekecek..

girmen gereken adresi yazmıslar onun haricinde halk bankasına gidiyosun 500 tl d*m*l*p çıkıyorsun

Motosikleti
BWS 100
Amuda kalkarak 3 saniye dur.
Bunu 5 sefer tekrarla.

Dronicanin tavsiyesinide deneyebilrsin. Mantikli gayet.

Motosikleti
V-Strom 800 DE
500 tl falan ulasiyor mu oralara :O

Kursun sana vereceği sertifikalarla birlikte kan grubu kartı ve adli sicil kaydını alıp trafik şubeye gidiceksin.
Kan grubu kartını özel hastaneden 10 lira gibi bi ücretle 1-2 saat içinde alırsın. 2016 yılında kan grubumuzu bildiğimiz halde, sanki yalan söylüyormuşta ispatlamak için 2 saat beklicez.
Adli sicil kaydını e-devletten çıktı alabilirsin. Ben çılgınım adliyeye gidip çıkartıcam dersen orası ayrı.
Ve son olarak bankaya gidip 255 lirayı ohh iyi girdi hacı nidaları eşliğinde yatırman gerekicek. En rahatı akbank hemen halledersin işini.

yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum...

iyi günler :)

Bugün itibari ile bende geçtim.randevuyu aldım sorum su.başvuruda bulunurken bize geçici belge verilecekmiş onla motorsiklet kullanabilecekmiyiz hemen

Motosikleti
V-Strom 800 DE
Ben de birazdan sınav alanına doğru yola çıkıyorum, hadi hayırlısı :queen:

Arkadaşlar abilerim kardeşlerim bugün direksiyon sınavına girdim ve hocalar geçtiğimi söyledi ve bir siteye gir randevu al falan dediler ama acele ile söyledikleri için anlamadım hangi siteye girmeliyim o randevuyu ne için yaptırmam gerekir anlamadım yardımcı olursanız sevinirim...

Şimdi dikkat etmen gereken iki nokta var:

1. Benim gibi ehliyeti almaya motorla takım taklavat üstündeyken gitmeyeceksin :)
2. Sürücü kursunda yapman gereken bütün işlemleri anlatırlar, harifyen yerine getir ki git gel olmasın. (Dosya bedeli diye kazık atıyorlar. dosyanın kendisi 1.5-2 lira üstünde de yazıyor ama 20-25 ne kadar itelebilirse o kadar iteliyor. Şöförler bilmemnesinden alsan da durum aynı)
3. Trafik şubesine sabahın köründe en geç açılır açılmaz (07:50'de) gideceksin. Yoksa acayip sıra beklersin.

Motosikleti
V-Strom 800 DE
Hayırlı olsun.şimdi b sınıfına bu â yi işletmek için yinede 260 kusur ödeyecekmişiz ve bize hemen â sınıfı geçici belge verilecek mi

O kargaşada sorma danışma sansım olmadı, 1 hafta 10 gün içinde dosyan çıkar dendi. Ben de randevuyu vs aldım kurstan aranmayı bekliyorum. Benim B yok, yeni ehliyet oluşturulacak. O dosya dedikleri şey geçiçi olarak kullandığın belge oluyor zaten sanırım, kurstan alacağın.

Güzel arkadaşlarım ehliyetinizi aldıktan sonra da ilk işiniz ekipman almak olsun, kask+mont+eldiven+uzun çizme alın, paranız varsa kevlarlı pantolon da alın, artan paranızla da motorunuzu alın. Güzel başlayan maceranız kötü sonlanmasın. Herkese selamlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar