Direksiyon Sınavından Geldim

sınav haftaya değilmiydi yav, gelişimin sitesinde 26 kasım diye gözüküyor kaçırmayalım bi bilen varmı acaba...

distinto, her şehirde ve ilçede farklı daha doğrusu kurslara göre değişiyor...duyduğuma göre bu gün girenler perşembe veya cuma alıyolarmış bu ne kadar doğru?

batucan, sağol, 8sene önce b ehliyeti aldığımda cumartesi sınav pazar direksiyona girmiş pazartesi sertifikamı almış perşembede ehliyetimi almıştım ama aradan 8 sene geçti şimdi nasıldır bilmiyorum... :rendeer:

distinto, m.e.b. sınava el attı ondan böyle uzun sürüyo yazılı sonuçları ankaraya gidiyor orda değerlendiriliyor ordan sonuçlar geliyo sonra da direksiyona giriyosun...

batucan, sağol bilgilendirdiğin ve manalı laflar ettiğin için sen de olmasan, yaşın çok genç , önünde uzun yollar olacak, kendine iyi bak ehliyetin hayırlı olsun....

gelişim sürücü kursunu aradım 26sındaymış sınav hasan leyli ilköğretim okulu bizim buralardan başka oraya gidecek varmı beraber gidelim ...

Kardeşim ehliyetını kesin alırsın ondan fazla puan kırmazlar,ha bu arada ben cumartesi
girdim direksiyona sınavına, paşalar gibi kullandım bu günde sertifikamı aldım artık adana dışına çıkabilirim.Darısı ehliyeti olmayanlara gerçi trafikle bir sorunum olmadı olamazda ama?Ya kaza yaparsam diye aldım,haklıyken haksız duruma düşmemek için aldım. :cat:

bende haftasonu giriyorum arkadaşlar herkes aynı yerde giriyorsa oradada görüşürüz

Ehliyet sınav günleri şehirlere göre değişebiliyor. Kursun verdiği tarih doğrudur.

Ama unutmadan söyleyeyim eğer hayatınızda hiç scooter kullanmadıysanız. kursun motoruyla bir kezde olsa çalışma yapın. Milli Eğitimden gelen gözetmen kendi motorunuzla girmenize izin vermeyebiliyor onun insiyatifine kalmış. Sınav anında kafanız karışmasın.

kursun motoruyla bir kezde olsa çalışma yapın.
Bu uyarıyı kulak arkası etmeyin arkadaşlar... Gerçekten çok önemli... Ben geçen hafta o yağmurda gittim kursun Kanuni Hussar motoruyla sarmaş dolaş seviştim... Mutlaka sınav motorunuzu bir kerede olsa, sınav öncesi tanımak için kullanın... Başarılar... :queen: :flower: :thumleft:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar