direksiyon sınavına kamerayla girsem?

eğer kafalarına göre elerlerse itiraz edip video kaydını kanıt olarak göstersem olur mu?

halihazırda motosiklet kullanan biriyim. bi aksilik çıkmazsa sınavı geçeceğimi düşünüyorum. ama ben hata yapmadan kafalarına göre elerlerse ne yapmak lazım?

Çaktırmadan çekersen olur ama kafanda kamera ile hoopp bilader ne iş derler mi derlerrrr. :sunny:

Abdestinden şüphe olmayanın namazından da şüphe edilmez. Sen içini ferah tut :mrgreen:

Basina ummadik dertler acabilir, mimlenebilir ugrasip durursun, kendinden eminsen gecersin, ben sifir tecrube ile kursun verdigi egitimle girip gectim...

Merhaba

Bir sürücü kursu ıstanbulda kendi öğrencilerini sınav olurken kayda aliyor,komisyon neden cekiyosunuz diye sorduğunda da derste metaryel olarak kullanacaklarini soyluyordu ,kayda izin veriyoardı izledigim videoda.. Bu yolla kayda alan itiraz edenler olabilir

O kadar kafanı yorma. Bir arkadaşına ver kamerayı güzel bir çeksin. Hiç kimseyle muhatap olmana gerek kalmaz. Kask kamerası ile de çekebilirsin MTSK sınav yönetmeliğinde görüntü alınamaz diye bir madde yok. Kask kamerası ile de çekebilirsin. Fakat dış çekim ile hataların daha iyi görülür.

Artçılı arkadaşın gelsin artçı arkadan çeksin seni. telefonla değil ama zoom yaptıgında bozulmayaak kamera ile.

sınavda ardçı kabul etmezler. ayrıca gerçekten mimlenirsin. bu kadar detaya girmeyin.

Hafta sonu yapılan sınavda, bi arkadaş kendi motoru ile geldi, kendinden çok emindi, rampada tekeri düşürdü ve tekrar çıkmaya çalışırken devirdi motoru, diyeceğim oki fazla özgüvende iyi değil, siz piste girin ve normal sürüşünüzü gerçekleştirin, sinyalleri unutmayın ayağınızı ışık dışında yere koymayın gerisi sıkıntı deil bence

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar