Direksiyon Sınavına Girdim

Merhaba arkadaşlar yeni eve geldim sınava girdim 8.45 deydi önce trafik etabını yaptık hiç sorun olmadı sonra denge tahtasında ilk çıkışımda direk kaydım :) sonra geri çıkmadım dubalara geçtim orayı devam edip sekiz çizdim sonra döndüğümde hoca tekrar geç dedi tekrar geçtim hiç sıkıntı yaşamadan sonrada geri döndüm başladığım noktaya geldim bi o dengeden düştüğümde çok heycanlandım terler içinde kaldım :)

Önce trafik etabını yaptık demişsinde ilk önce parkuru başarılı tamamlarsan sonra trafiğe çıkarıyorlar

adanada ilk trafik yaptık tüm sürücü kurslarıda öyleydi bende ilk şaşırmıştım müfettişler filanda gelmişti sordum böyle dediler ilk trafik

Denge tahtasından düştün diye bırakmamışlar burda ise gözümle şahit oldum biri denge parkurundan düştü adamı trafiğe bile çıkarmadılar direk elediler

Denge tahtasından düştün diye bırakmamışlar burda ise gözümle şahit oldum biri denge parkurundan düştü adamı trafiğe bile çıkarmadılar direk elediler
Olması gerekende buydu zaten .Şanslımışsın :)
eğer seni bırakmadılarsa yanlışlık yapmışlar demek neyse eğer trafikte geçtiysen yeterli görmüşlerdir

Vites farketmez tam karsi hizadan geleceksin teker platforma cikana kadar platformun ucuna bakacaksin teker ciktimi karsiya bak az gaz ver sakin tempoyu dusurme.. ayrica ilk seferde dusup 2. de gecersen ses etmiyorlar..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar