Direksiyon Sınavı

Günaydın forum az önce direksiyon sınavından çıktım, bi kırmızı ışıkta(sayaçsız eski hani :jocolor: ) duruyordum yeşil yandı aniden ve motor (asyamotor cg 150) biraz dandik olduğu için boşta bırakmamıştım, neyse verdim gazı ki o kadar ayarsız ki debriyaj almadı motor stop etti, hemen tekrar verdim startı gazı yine stop etti 3.de kaldırdım ama bunları toplasan 5 saniye sürmemiştir yapmam, panik yaptın mı diye sordular hayır düzgünce tekrar çalıştırdım gazladım dedim, sizce geçmişmiyimdir, düdük yapıp kenara çektirmemeleri iyiye işaret mi çünkü büyük bi hata olsa kenara çektirirlerdi diye düşünüyorum, yorumlarınızı bekliyorum.

Ehliyet sınavına R6 + alpinestars deri tulumla gelen arkadaşa da selamlar :cat::queen:

Ben sınavda motosikletten düşüp ehliyet alan adam biliyorum büyük ihtimal almışsındır :cat:

O 600'lük motorla sınava gelen elemanlara da nasıl uyuz oluyorum. Millet de o an adamın cahilliğine değil, o motosikleti kullanabilmesine takılıyor ya işte o da başka bir şey...

Hikaye okumayalım bence :) Herkes r6'sı olduktan sonra sürücü kursunun dandik motosikletlerini kullanmaktansa kendi motoruyla gider. Empati kurmak lazım...

Ben bu konuları çok yazdım,kursiyer kendi motoruyla sınava girebilir ama komisyon izin verdiği takdirde r6 veya ducati farketmez.
Ayrıca sizin motoru stop ettirmeniz sınavda kalmanıza sebep olabilir.
Çünkü sınav kurallarında böyle bir seçenek var. Ama inşallah geçersiniz.Sonuçta kurs motorunun hatası var

Beni ayaklığa ayağımı koymadığım için bırakmışlardıda hocanın yalvarmasıyla tekrar girip kazanmıştım sınavı. Motoru o kadar düşürmüşlerki kırılmadık yeri yamulmadık yeri kalmamıl, ayaklığı ayak koyacak halde değildi bende koymadım ayağımı boşlukta beklettim sürüş bitene kadar. Yok yavaş gittin, yok ayağını koymadın, bırakacak bahane arıyor çoğu.

Insallah gecersin bende ilk dersimi aldim bu gun bikere plartformdan dustum motoru devirmekten son anda kurtuldum birkere 2. viteste olsugunu unutup hizli donmeye caliatim once kaydirdim arkayi kitleyip sonrada yavaaca on tekeri vurdum bir kac tur sonra alistim akan trafiktede yokusta 1e gwc aldim cikamadim kaya kaya geriye :) onun disinda bir sikintim yok stop ettirmiyorum insallah sinavim olunca gecerim

benim sinavda kiz arkadasiyla fazer ci geldi poz pozisyon ... ybr ile kukalarin arasindan zor gecti az daha yakacaklardi elemani...

Hikaye okumayalım bence :) Herkes r6'sı olduktan sonra sürücü kursunun dandik motosikletlerini kullanmaktansa kendi motoruyla gider. Empati kurmak lazım...

Evet empati yapmak lazım, ehliyet edinmeden r6 sahibi olan birini -özellikle bu forumda- savunmak nasıl bir duygu acaba. Ha eyvallah benim de daha iyi bir motosikletim olsaydı onunla giderdim ama pist gününe belki, sürücü kursu sınavına değil!

hsk

Bu kurs motorların dan çeken çok var bende de sağ ayna sorunluydu ben düzeltiyorum o dönüyordu guzergahi da arkadaki kurs aracinin sinyalleriyle bulmak zorundaydim uğraş dur Allahtan sıkıntı olmadı sürerken motoru da geçtim sınavı.

Hayirlisi olsun simdiden.insallah 2. Ye kalmazsin fazladan para zaman kaybi.ben 3 gun gittim kurs motoruna alisayim diye ustunden inmedim.malesef o motora alismak lazim

Kalınca zaten söylüyorlar. Arkadaş çalışsın biraz daha vb diye... Motorsikletin getirdiği bu durum dışında başka hatan yok idiyse ve sınavın genelinde iyi idiysen bence geçmişsindir.

Arkadaşlar aynı durum başınıza gelirse panik yapmamanız yeterliymiş, kendinize güvenin geçtim :))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar