direksiyon sınav ücreti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar resmi olarak kesinlikle direksiyon sınav ücreti diye bir masraf söz konusu değildir. Tamamen kursların oyunu, alıştırmasıdır. Bakanlığa şikayetle tehdit edin veya makbuz isteyin vaz geçeceklerdir bilgilerinize :)

Valla kardeş oraya gittim bana bir görevli geldi kurs parasını vs. verdim evrakları verdim diyor daha 150-200 birşeyler çıkar bende dedim ne çıkar açıklayın saymaya başladım 40lira sınav parası 70trafik 40 kart başka ne var deidm sonra evet o kadar dedi yani eğer birşey bilmeden giderseniz kazıklanma ihtimaliniz çok yüksek bana derse yarın öbür gün direksiyon parası vs. hani diyeceğim göster böyle birşey varmı? Birde asıyorlar 350 ytl kurs parası diye milleti kazıklıyorlar ben 250ye kayıt oldum ama kimbilir kimisi 300e kisi 200e kayıt oldu neyse.

Arkadaşlar resmi olarak kesinlikle direksiyon sınav ücreti diye bir masraf söz konusu değildir. Tamamen kursların oyunu, alıştırmasıdır. Bakanlığa şikayetle tehdit edin veya makbuz isteyin vaz geçeceklerdir bilgilerinize :)

Ben 70 verdim makbuz da verdiler:cyclopsan b için de 70 vermiştim ama diğer kurslardan oldukça ucuzdu. Yazılı sınav için 30 vermiştim sanırım, alınıyor diye biliyorum ama toptan başında da alınabilir.:p

esp

Arkadaşlar ben a2 ehliyeti için kursa 200 Tl verdim ve tüm masraflarımı kendim karşıladım. Ancak bu benim ilk ehliyetim olduğu için bu kadar pahalıya mal oldu. Sonrasında 300 Tl de b ehliyeti için verdim ve yine masraflarımı kendim karşıladım ancak ikisinde de direksiyon sınav ücreti diye bir şey talep edilmedi benden. Edilseydi de vermeyecektim zaten çünkü sınavı kurslar düzenlemiyor arkadaşlar unutmayın. Eğer bir ücreti olsaydı yazılı sınav ücreti gibi gider bankaya yatırır makbuzunu alırdınız ve paranızın da bakanlığa gittiğinden emin olurdunuz :)

ben 200 lira butun ucretleri verdim hiçbvir extrradan ucret alınmadı. Ancak bazı kruslar sadece kurs parası alıorlar ve 2 sınav parasınıda sınav zamanalarnda alıorlar yanı aslnda sınav parası var ama ne kadarı krusa gıdıor bılemem trafige verecegnzx para zaten kursla alakalı deil

Süper Moderatör (BBRR)
Gelişim sürücü kursu her türlü sorunuzu cevapliyor. başlık açacağınıza mevcut başlığa sorun sorunuzu alın cevabınızı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar