Direksiyon sağa çekiyor! (önemli lütfen yardımcı olun!)

bitiiii !!!

iyi akşamlar arkadaşlar,,
epeydir başınızı ağrıttım..
bu akşam motoru aldım ve motorun ALT MESNET i değişti ve problem halloldu..
bilginize....

zaten baktım yarında olmassan harbiden cinnet olayı olabilir :)

iyi akşamlar arkadaşlar,,
epeydir başınızı ağrıttım..
bu akşam motoru aldım ve motorun ALT MESNET i değişti ve problem halloldu..
bilginize....

bunu neden başta yapmamışlar çözemiyorum...bende bu sabah bir araca arkadan tosladım ...ama çok hafifdi...az hızlansaydım aynı senin sıkıntıları yaşardım...uğraş dur...ama ben sıkıntı yaşamam Honda mevzusunda...never...:p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bunu neden başta yapmamışlar çözemiyorum...bende bu sabah bir araca arkadan tosladım ...ama çok hafifdi...az hızlansaydım aynı senin sıkıntıları yaşardım...uğraş dur...ama ben sıkıntı yaşamam Honda mevzusunda...never...:p

Büyükşehirdesin de ondandır honda orda :p

Alt mesnet nedirki????
Almancasini yazarsaniz anlarim....:p
Türkce nizami...:mrgreen:

Motosiklette ön amortisörleri tutan iki ana parça vardır biri alt taraftadır diğeri üst tarafta göstergelerin oralarda.. Alt mesnet ve üst mesnet.Amortisörler için yuvalar vardır, borular içinden geçer.

resim-7542993.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:31 ----------

aman hocam ya..walla başım okadar çok ağrıdıki artık trafikte inanılmaz dikkatli gidiyorum..bir musubet bin nasihatten iyidir diye boşuna dememişler..geçmiş olsun sizede..

Valla konuyu başından beri takip ediyorum CBF 150 düşünüyordum bende burada servis ve usta olayı sıkıntılı olduğu için Eskişehir var nasılsa diye rahattım fakat senin şu yaşadığın olaylardan sonra soğudum resmen :pale: sevindim sorununun hallolmasına:rendeer:

Valla konuyu başından beri takip ediyorum CBF 150 düşünüyordum bende burada servis ve usta olayı sıkıntılı olduğu için Eskişehir var nasılsa diye rahattım fakat senin şu yaşadığın olaylardan sonra soğudum resmen :pale: sevindim sorununun hallolmasına:rendeer:

walla hocam motorumdan çok memnunum fakat eğer ustalık gerektiren bir kaza falan yaparsan, evet servis iyi değil :( ..ama motorun başına böyle birşey gelmesse, çok iyi parça değiştiriyorlar veya bakım yapıyorlar..

İİde tüm iş parça değişimi ve bakımla bitmiyorki :silent: bence servis dediğin motorun ciğerini bilmeli eğitimleri tam değil bence oradaki ustaların:pale: yoksa parça değiştirip bakım yapan (yağ değiştiren):) burada da güzel servisler var:pale: sen eğer honda yetkilieriyle tekrar görüşürsen bu konuyuda ilet bence deki çevre illerden bile millet servise gelmeye çekinir oldu ki onlarda ona göre eğitim v.s ile yada kadro değişimiyle ustaların kalifiyesini artırırlar belki:cat:

İİde tüm iş parça değişimi ve bakımla bitmiyorki :silent: bence servis dediğin motorun ciğerini bilmeli eğitimleri tam değil bence oradaki ustaların:pale: yoksa parça değiştirip bakım yapan (yağ değiştiren):) burada da güzel servisler var:pale: sen eğer honda yetkilieriyle tekrar görüşürsen bu konuyuda ilet bence deki çevre illerden bile millet servise gelmeye çekinir oldu ki onlarda ona göre eğitim v.s ile yada kadro değişimiyle ustaların kalifiyesini artırırlar belki:cat:

walla hocam son bir ayda aynı sorundan servise yaklaşık 6-7 sefer gittim..hani dememe bile gerek kalmamıştır dicem ama inan onlar o şekilde düşünmüyorlar.çünkü çok fazla umurlarında değil. bu civarda adamlar tek el..honda motorun varsa buraya geliceksin yanii..parçalarıda bir tek burası temin edebiliyor..hatta eskişehirde yamaha servisi bile, yamaha parçalarını bile, honda servisi sayesinde sipariş verebiliyor..ben şikayet etmeseydim benim işimi bile halletmezlerdi..

Motosiklette ön amortisörleri tutan iki ana parça vardır biri alt taraftadır diğeri üst tarafta göstergelerin oralarda.. Alt mesnet ve üst mesnet.Amortisörler için yuvalar vardır, borular içinden geçer.

Tesekkürler
Anladim ama bunun almancasinida bilmiyorum... :mrgreen::mrgreen:

Dostum motorun gidonunun hemen altında üst mesnetin üstünde mesnetleri bilyalari sıkmak için iki bilezik ince cıvata var aşağıdakini saga ustundekinide sola sıkacaksinki gidonda bilyalarda boşluk olmasın orda incelik o bilezikler .alttaki sağa üstteki sola .alttaki aşağı çekecek üstteki yukarı cekecek

Dostum motorun gidonunun hemen altında üst mesnetin üstünde mesnetleri bilyalari sıkmak için iki bilezik ince cıvata var aşağıdakini saga ustundekinide sola sıkacaksinki gidonda bilyalarda boşluk olmasın orda incelik o bilezikler .alttaki sağa üstteki sola .alttaki aşağı çekecek üstteki yukarı cekecek

11 senede çözmüşlerdir sanırım :thumleft:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar