direksiyon kilitleme

herkese selamlar saygılar.
motorumun direksiyon kilidini kırdılar.
işim gereği günde 100 yere gidip geliyorum.
paket bırakırken motorun çalınması an meselesi.
pratik bir kilitleme aleti arıyorum.
her fikre açığım.
herkese selamlar saygılar.
konu dışı çıktıysam özür dilerim.

Motosikleti
Ns200 15"
Merhabalar öncelikle geçmiş olsun, zincir bağlama gibi olaylar sizi belli bir noktadan sonra yoracaktır bundan dolayı motosikletinizin direksiyon kilidi değişmek veya onarmak en uygun sonuç gibi duruyor.

Surekli ek bir kilitle kitlemek bir sure sonra zorlayacaktir.Tamir ettirmek en iyisi.

Motosikleti
D400
direksiyon kilidinin bir caydrıcılıgı yok. tık diye kırılıyor. tamir edilse de aynı olacak.

disk kilidi tarzı birşey en mantıklısı. cok güvenli değil ama direksiyon kilidinden iyidir.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Gizli kontak belki yardımcı olabilir mi?

Motosikleti
Multistrada V2
fren manet kilitleri kolay bir çözüm olabilir, en azından her seferinde tekere eğilip kalkmanız gerekmez

direksiyon kilidinin bir caydrıcılıgı yok. tık diye kırılıyor. tamir edilse de aynı olacak.

disk kilidi tarzı birşey en mantıklısı. cok güvenli değil ama direksiyon kilidinden iyidir.

Muhtemelen kuryelik yapiyor geri gelme suresini kestiremedikleri icin kilidi serviste kirmaya calisacaklarini sanmiyorum .trendyolda calisiyorsa ornegin her dakika kilitleyemez.Direksiyon kilidi iterek goturmeyi de engeller tamir ettirmez disk kilidini de bir an takmaya usenirse ite iye gotururler motosikleti.

dediğiniz aleti ilk defa gördüm.
beğendim.
akıl akıldan üstün. tsk ederim.
yeni bir gidon alıp. onu daha sağlam bir kaynak için kaynak yaptırmaya karar verdim.
güzel fikirlerinize tşk ederim.
yavaş gidin tek parça gidin.
selamlar saygılar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar